Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hoe moet ik beginnen?

Discussie gestart

tia

ik ga eind november op stage. Nu wilde ik heel graag naar Amerika maar ik kom er net achter dat het best een gedoe is en het allemaal heel erg lang duurt. School helpt mij ook niet echt en ik heb nu nog maar 2 maanden om alles te regelen... Kan iemand mij vertellen of het nog lukt om een visum enzo te regelen binnen 2 maanden of kan ik maar beter een ander land zoeken?

Hoop dat iemand mij kan helpen want ik heb echt geen idee wat ik moet doen...

#1 - 07-09-2005, 16:56 uur

B-man

Het is nog wel mogelijk hoor maar dan wel NU actie ondernemen!!! Allereerst beginnen met het aanvragen van de benodigde papieren voor het aanvragen van je visum (www.nuffic.nl). Ik neem aan dat je nog geen stageplek hebt? Zo niet dan is het heel belangrijk dat je die meteen gaat zoeken (en vinden natuurlijk) want anders wordt het aanvragen van een visum ook een probleem want je moet wel kunnen aantonen dat je in de VS ook echt komt voor een stage.

Meteen op internet gaan zoeken dus, je CV posten op de grote (Amerikaanse) job websites, bedrijven mailen, etc. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde stad of regio richt je daar dan zoveel mogelijk op want dat maakt het zoeken een stuk overzichtelijker en je kan alvast een beetje research doen naar eventuele verblijfplaatsen.

Succes!

B-man
#2 - 08-09-2005, 10:45 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

tia

oke, ik ga gauw beginnen.mijn leraar die de stages regelt heeft contact met een man in amerika die vaak stages enzo regelt en plaatsen etc dus ik moest van hem wachten totdat hij contact met hem had. ik heb familie in amerika dus een verblijfplaats zou geen probleem als ik natuurlijk een stageplaats in de buurt kan vinden.maar ja, ik ga me best doen.bedankt voor je hulp!

#3 - 10-09-2005, 10:13 uur

FreezeM

Succes en hou ons op de hoogte!
#4 - 12-09-2005, 09:37 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15