Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

L1 Visum + Vereniging

Discussie gestart

mpamerica

Hallo!

ik heb een vraag waar ik antwoord op zoek, hopelijk kunnen jullie me verder helpen. Ik ben een van de oprichters van een professionele vereniging met meerdere leden. Deze is in Nederland opgericht. Ook zijn we bezig met de Spaanse en Engelse tak wat door leden aldaar zal worden vorm gegeven, maar deze zijn in wording. Ik zou ook een USA tak willen opzetten en daar naar toe verhuizen voor langere tijd, zodat ik me op de groei van de US tak kan richten.

Kan ik op basis van een bij de notaris ingeschreven NL vereniging een L1 visum aanvragen?
Of is het beter in de US een vereniging op te richten met mij als een van de oprichters om dan een visum aan te vragen?
Evt andere opties?

Hartelijk dank voor de hulp,

Maarten

#1 - 04-03-2015, 03:00 uur

Loek

Het L1 visum is voor bedrijven die reeds een vestiging in de US hebben en een "intra company transfer" willen doen van een medewerker.  Als het bedrijf nog geen vestiging in de US hebt, ben je op een E visum aangewezen om dat op te zetten.  Ik zou een immigratie advokaat in de hand nemen om dat uit te zoeken.
#2 - 04-03-2015, 20:17 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15