Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Leeftijd werkvisa

Discussie gestart

dpcamerican

Mijn vraag was eigenlijk of je van een bepaalde leeftijd moet zijn voor een tijdelijk visum. Kunnen 18 jarigen, indien ze een baan krijgen, een tijdelijk werkvisum verkrijgen of zelfs al immigreren? En kan een 18-jarige ook meedoen aan de greencard loterijen?

Ook wou ik graag weten of, als je met een reisvisum in Amerika bent en je vind tijdens je vakantie een werkplek, je dat dan zou kunnen gebruiken als mogelijkheid tot verkrijgen van een werkvisum?
#1 - 02-04-2011, 19:06 uur

hdeweert

Hallo
De vragen die je stelt zijn niet nieuw en het andwoord kun je op het forum lezen. Tijdens je de vakantie in Amerika is werken niet toegestaan,
doe je het toch en word je gesnapt dan is Amerika voorlopig taboe voor de overtreder. Je kunt dus niet zo maar in Amerika aan de slag.
Harm
#2 - 02-04-2011, 22:02 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15