Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wat is het doel van je komst naat de VS

Discussie gestart

Frans en Rita

Hallo Allemaal,

Ik ben al verschijdene keren de plas overgestoken.
Steeds weer krijg ik de vraag "wat is het doel dvan je komst?"
Werk of Vakantie?
Als je voorzaken bezoek naar de VS reist en tevens vakantie houdt.
Hoe zit het dan?

Mijn famillie woont in Californie en breng daar regelmatig een bezoek aan.
Steeds zit ik mij dan te zoeken naar een antwoordt wat het effect is als je voor business komt

Alvast bedankt voor jullie reactie

[/URL][/img]
#1 - 08-02-2006, 11:40 uur

Chiefram

Geen idee...

Die vraag stellen ze mij ALTIJD als ik een auto huur. In mijn geval is het altijd business, maar ik vraag me ook altijd af waarom deze vraag gesteld wordt bij de verhuurbedrijven. Is dit voor de statestieken, of geven ze business rijders een iets 'betere' auto, omdat die dan de volgende keer weer terug komen, omdat business huurders regelmatige huurders zijn en vakantiegangers 'slechts' eenmalig?
#2 - 08-02-2006, 16:46 uur

bgroeneveld

Eerlijk duurt het langst, maar is niet altijd de makkelijkste weg. Vorig jaar werd een Engelse journaliste de VS uitgezet omdat ze zonder visum (als vakantieganger) de VS binnen wilde. Bij Immigration zei ze eerlijk dat ze stukjes ging schrijven, waarvoor je een speciaal, journalisten, visum voor nodig hebt. Ze had dat vrij eenvoudig kunnen krijgen in Engeland, maar had erop vertrouwd dat ze geen problemen zou hebben. Niet dus.

Moraal: als ze gewoon gezegd had: vakantie, zou ze geen probleem gehad hebben. Maar: als een ijverig ambtenaar haar stukjes ontdekt zou hebben (altijd een groter gevaar voor Engelstalige journalisten dan, zeg, Nederlandse), dan had ze problemen gekregen.

Algemene moraal: leg die vraag gewoon voor aan iemand van de ambassade/consulaat. En als je voor zaken komt: doe dan die eventuele extra moeite.

#3 - 08-02-2006, 18:43 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15