Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Met een L1 visum als je als detacheerder in Nederland gewerkt hebt?

Discussie gestart

dendel

Mijn situatie is als volgt. Ik zit in de software consultancy en  heb 5 jaar voor een internationaal bedrijf in Nederland gewerkt, via een detacheringsbedrijf. Nu wil de Amerikaanse vestiging mij een vast contract aanbieden.
Vraag: Is het nu mogelijk om met een L-1B visum naar Amerika te gaan?
Strikt gezien moet je werknemer zijn geweest van de Nederlandse vestiging om in aanmerking te komen voor een L-1 visum. Maar ik lees hier en daar dat de USCIS kijkt naar de mate van controle dat het bedrijf had op de werknemer. Dus als je kan aantonen dat je 40 uur/week voor 1 klant hebt gewerkt, dan is dat voldoende. Is dit een broodje aap of zijn er mensen in deze forum ook op deze basis naar Amerika zijn gegaan?
#1 - 10-12-2016, 17:04 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15