Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Specifieke baan in U.S.A.

Discussie gestart

chris777

Ik heb een vraag aan iedereen die mij maar kan helpen(vooral de mensen die al reeds in het beloofde land wonen).

Ik heb een aanbod gehad om te komen tattooeren in een studio in Richmond Verginia en nu wou ik graag weten hoe de eigenaar van de tattooshop en ik verder moeten gaan en of er een mogelijkheid is dat ik een werkvergunning krijg.

Ik word er geen wijs uit wat er op het internet staat en misschien zijn er mensen die mij het kunnen uitleggen of tips kunnen geven.
 We kijken al geruime tijd op dit forum en ik moet zeggen FANTASTISCH ik heb al zoveel goede info hier vandaan gehaald en ik ben iedereeen daar zeer erkentelijk voor.

Ik doe dit jaar voor het eerst mee met de DV2006 lotery en ik hoop dat ik win ook hoop ik dat zo veel goede mensen die hier op het forum zijn ook winnen en misschien dat we elkaar een keer zien in de States.
#1 - 28-06-2005, 10:49 uur

FreezeM

Ik vraag me af of je als kunstenaar kunt kwalificeren voor een EB-1? Ben je een in Nederland bekende tatoeage artiest? Zijn er wel eens artikelen over je geschreven of heb je misschien (internationale) prijzen gewonnen? Ik weet uberhaubt niet of ze tatoeeren als kust beschouwen. Iemand daar ervaring mee?

Anders ben je aangewezen op een EB3 (http://uscis.gov/graphics/howdoi/eligibility3.htm). Met als nadeel dat je alleen voor die studio mag werken en dat de eigenaar de aanvraag moet doen. Ow ja, en er is nogal een lange wachttijd voor EB3, op dit moment zijn ze op voor boekjaar 2004/05. In september begint het nieuwe boekjaar maar er zijn een paar wachtende voor u :(
#2 - 28-06-2005, 13:40 uur

chris777

Bedankt voor de info ik ga daar weer even verder mee en probeer op de een of andere manier uit te zoeken of ik in aanmerking kom voor een van de twee visa's.

Ik houdt mij graag op de achtergrond als tattoeerde en ik ga niet naar shows well ben ik bekent bij een hoop mensen die allemaal graag terug komen en dat is voor mij belangrijker als een prijs winnen.
Ik heb wel kontacten met diversen andere shops hier in NL maar ook een paar in de states ik zal het uitzoeken en zeggen wat ze moeten doen om mij daar te krijgen. ;D
#3 - 28-06-2005, 13:51 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15