Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Stage international marketing in Amerika

Discussie gestart

mariskaderoo

Hallo allemaal,

Ik ben Mariska en ik studeer International Business and Languages in Groningen. Dit jaar wordt mijn derde jaar en dan moet ik in februari naar het buitenland voor een stage. Aangezien ik het tweede jaar in het engels gestudeerd heb wil ik dit graag verder ontwikkelen. Ik interesseer me vooral voor Retail, Export, media en marketing, business management, marketing research en business development, kortom veel van wat onder internationale marketing valt.
Ik denk dat Amerika mij een hele goede ervaring kan bieden op marketing Ún talengebied, en daarom zou ik erg graag daar stage lopen. Mijn stage duurt zes maanden. Chicago en New York trekken me erg aan.
Aangezien ik een HBO studente ben, heb ik geen recht op een beurs. Daarom is het toch wel van belang dat ik een stagevergoeding ontvang.
Ik zoek me al een tijdje een ongeluk op het internet naar een gepaste stage, maar het wil nog niet echt vlotten. Heeft iemand connecties in Amerika, misschien familiebedrijfjes, kleine bedrijven, waar ik mij in zou kunnen schrijven voor een stage? Of heeft er iemand tips waar ik zou kunnen zoeken?

Heel erg bedankt!

Mariska
#1 - 14-08-2008, 12:24 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15