Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

stage fysiotherapie in VS

Discussie gestart

Nessuno

Hallo allemaal,

Ik ben momenteel 3e-jaars Fysiotherapie, en in mijn 4e jaar wil ik graag stagelopen. Nu is het zo dat ik viavia contact heb met een zeer goede fysiotherapeut in Amerika, en heb ik kunnen regelen dat ik daar kan stagelopen, dit is dan voor 10 week lang. De kans van m'n leven dus.

Nu heb ik geprobeerd informatie te zoeken over welk visum ik dan nodig heb, en ik kom er maar moeilijk uit. Normaal gesproken zou je voor je stage volgens mij een J-1 visum moeten hebben, maar ik lees dan overal erbij dat dit niet geld voor medische stages (zoals dus bv. Fysiotherapie). Helaas staat nergens bij welk visum ik dan wel zou moeten doen.

Zouden jullie mij kunnen helpen?

Alvast bedankt.
#1 - 18-09-2011, 20:37 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15