Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Stage New York en Afstudeerstage Amerika

Discussie gestart

KoenNY

Hallo Allemaal,

Ik vertrek half januari naar New York om stage te gaan lopen bij Entertainment Image Consultancy. Ik vroeg me af hoe het zit met het zoeken van een woning. Ik heb natuurlijk ook al op craiglist gekeken, maar deze bieden geen woningen aan voor in januari. Nu vroeg ik me af of iemand nog tips heeft hiervoor. Verder heb ik alles al geregeld, maar een woning in Manhattan is erg moeilijk te vinden.

Ook moet ik rond oktober volgend jaar gaan afstuderen, en dit zou ik graag bij een tijdschrift of iets dergelijks willen doen in Amerika. Heeft iemand hiervoor nog tips, is er een site ofzo voor stages in amerika?

Alvast bedankt voor jullie hulp,
Groetjes Koen
#1 - 11-09-2008, 19:09 uur

B-man

Niet alleen is een kamer in Manhattan moeilijk te vinden, het is nog eens peperduur ook. Misschien dat je beter ook in Brooklyn kunt zoeken, je bent met de metro zo in hartje Manhattan. Kijk ook eens in "zoekertjes" van lokale kranten (met een online versie). Wil je toch echt in Manhattan wonen en kom je er achter dat het heel duur is vraag je af of je met een roommate zou willen wonen, dit wordt vrij veel gedaan om de kosten te drukken en daarbij is het leuk om met een Amerikaan/New Yorker te wonen om de cultuur wat beter en sneller op te snuiven en je de ins en outs van de stad te laten zien. Ook hier zijn veel websites voor zoals bijv.: http://www.roommates.com/

Wat betreft de stages, gewoon zoeken op de grote vacaturesites. Hier worden ook internships op aangeboden. Uiteraard zijn er ook wel websites voor internships alleen. Voorbeeldje is: http://www.usa-internships.com/

Succes
#2 - 12-09-2008, 11:33 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15