Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Studeren in The States.. How?

Discussie gestart

SGRC

Hi everyone,

I'm S., 25 years old (I'm a female). Ik heb net paar min geleden hier een account aangemaakt omdat ik erover aan het nadenken ben om in Amerika te gaan studeren.. alleen weet ik 1. niet waar ik info hierover kan vinden en 2. hoe het allemaal in z'n werk gaat... Iemand n idee? Van origine ben ik Italiaans en Amerikaanse, ben 5-talig opgevoed dus voor het spreken/begrijpen etc is het geen punt. Om eerlijk te zijn ben ik het soms een beetje zat hier in Nederland -- heb t gevoel dat dit toch niet het leven kan zijn? There has to be more.. staying in one place is just boring. Oke, sorry, dat was een zijweg haha.. hopelijk weet iemand iets over studeren in The States. Liefs, S.
#1 - 18-05-2010, 19:35 uur

hdeweert

Hallo S

Welkom bij het USA 4 ALL Amerika Forum.
Zoek voor gerichte vragen een topic op het forum en stel je vraag daar.
Gebruik de zoekfunctie van het forum eens met als zoek optie “studeren”
succes

Harm
#2 - 18-05-2010, 20:02 uur

bgroeneveld

Als je Amerikaanse bent, heb je het in ieder geval een stuk makkelijker dan andere aspirant studenten. Probeer UStudy eens (web of op het forum), of pik gewoon een universiteit of een plaats en ga eens emailen.
#3 - 19-05-2010, 00:04 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15