Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Trainee

Discussie gestart

beverzz

Geachte lezer,

Mijn plan is om media 2010 mee te lopen bij een webdesign bureau in Los Angeles of elders in Californie. Dit, samen met de ambitie om hier dan later ook een vestiging van mijn bedrijf te openen, wekt een hoop vragen op.

Omdat ik de afgelopen jaren geen studie heb afgerond maar wel over meer dan vijf jaar relevante werkervaring beschik val ik onder het traineeship. Normaal gesproken heb je, om stage/traineeship te lopen een J1-visum nodig. Echter hierbij geldt een regeling dat je twee jaar geen recht hebt op een ander soort visum. Dit zou voor mij betekenen dat ik pas in 2013 mijn Amerikaanse vestiging zou kunnen openen. Zoals je waarschijnlijk begrijpt is dit geen gewenste situatie.

Nu ben ik benieuwd of het mogelijk is om op een andere manier dit toch voor elkaar te krijgen. Kan ik bijvoorbeeld op een toeristenvisum de meeloopstage doen, het gaat immers maar om een maand en ik hoef geen vergoeding o.i.d.
Het gaat echt om mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Onkosten kan ik namelijk vanuit mijn bedrijf vergoeden. Het gaat mij er om dat ik geen twee jaar kan/wil wachten tot de '2 year home residency' voorbij is.

IdeeŽn?

Beverzz
#1 - 27-12-2009, 18:15 uur

B-man

Nieuw!
Tja lastige situatie maar er is vast wel een omweggetje lijkt me, maar ik denk dat je het beste contact kunt opnemen met de ambassade, hier wil je geen risico mee lopen.

Heb je al gekeken naar een H-3 visum?
#2 - 28-12-2009, 15:09 uur
« Laatst bewerkt op: 28-12-2009, 15:15 uur door B-man »
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15