Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

H1base and greencardbase.com spoof of raak?

Discussie gestart

midass

Heeft iemand van deze twee websites gehoord? H1base.com and greencardbase.com, hoe groot is een kans om door hun een baan te krijgen, bekijk de site zelf maar, voor$350 krijg je een guarnteed job service. je meot wel een bachelors degree hebben.
#1 - 26-05-2006, 18:21 uur

bgroeneveld

Ik heb geen enkele ervaring met deze mensen.

Maar als ik zo het gratis gedeelte van de web site bekijk, begint mijn maag te knorren. Het kunnen best verschrikkelijk goede mensen zijn, maar de aanbiedingen zijn nogal vaag. Ze hebben het over banen, maar wat voor banen? Ik heb me geabbonneerd op een aantal web sites die beloven mogelijke banen te melden (uit de plaatselijke kranten), maar het voornaamste wat ik daar krijg zijn vage uitroepen over 'een baan bij de overheid', 'een baan als telemarketer!' Nog nooit een echte mogelijkheid uit gekregen.Of nog erger: wij kunnen je helpen aan informatie over banen bij de overheid. Tegen een geringe betaling, uiteraard, terwijl je dat soort informatie overal gratis kunt krijgen.

Dit soort sites doet mij denken aan de reclames hier in de VS laat in de avond over 'unieke' programma's waardoor je binnen een paar maanden rijk kunt worden door huizen te kopen en verkopen. Of door prullaria door te verkopen aan niets vermoedende mensen. Of door te speculeren in buitenlandse valuta of aandelen.

De enigen die daar rijk van worden zijn de mensen die dergelijke 'systemen' verkopen.

Maar nogmaals, ik ken deze mensen niet. Ik zou WEL erg voorzichtig zijn en vragen of je een paar van die advertenties voor banen gratis mag bekijken.
#2 - 27-05-2006, 00:02 uur

midass

oh groeneveld dus je zit in de vs, leuk hoor, ja die gratis leuke reclames die mis ik. Laat me denken aan eemm even kijken, die stock options, en rela estate market reclames, en girls gone wild. HAHA
#3 - 27-05-2006, 02:03 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15