Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

voor de 2e keer naar Amerika

Discussie gestart

karinsabine

Hallo allemaal,

Ik heb dankzij dit forum al een hoop informatie kunnen vinden. De enige vraag die overblijft is hoe lang je het land uit moet voor je met een standaard visum weer naar binnen mag? Ik heb jaren in Zuid Amerika gewoond met een toeristenvisa. Iedere 3 maanden ging ik even een middagje boodschappen doen in een ander land en dan was ik weer klaar. Gaat dit in de VS ook, of moet je langer wegblijven? Weet iemand wat de regels zijn? Thankx!
#1 - 01-03-2011, 13:45 uur

hdeweert

Hallo
Voor het reizen in Amerika zul je bij ESTA toestemming moeten krijgen, je verblijft dan in Amerika onder het Visa Waver Program.
Theoretisch zou je hetzelfde grapje kunnen uithalen als in Zuid Afrika, helaas is de Amerikaans emigratie dienst wat zorgvuldiger
en als zij het idee krijgen dat je in Amerika gaat werken of er permanent wil verblijven word je naar het land van herkomst uitgezet
en ben je voorlopig niet meer welkom in Amerika.

Harm
#2 - 01-03-2011, 16:05 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15