Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Vragen m.b.t. visum b2

Discussie gestart

Bazzje

Hallo,
ik ben van plan om volgend jaar van februari tot en met juli rond te gaan trekken in de VS en Canada. We vliegen aan op L.A. en vliegen in juli terug naar Amsterdam vanaf N.Y.
Omtrent de aanvraag van het visum b2 heb ik een aantal vragen:

1. Wij zullen geen vaste verblijfplaats hebben in de VS, hier wordt wel om gevraagd. Wat te doen?
2. Voordat we naar de VS gaan, zullen wij eerst Nieuw Zeeland aandoen. We vliegen via de VS. Moet je hier dan b2 al aanvragen voor deze transit, of moet deze transit via het waiver programm? Of met andere woorden, kan je een waiver aanvragen en een visum? Gaat het visum gelijk in als we die transit maken?
3. Tot slot willen wij dus ook naar Canada. Als we dan terugkomen uit Canada moeten we dan een nieuw visum aanvragen of blijft het b2 visum gewoon geldig? Vervalt het visum dus niet zodra we de grens van de VS over zijn?

Alvast bedankt!
#1 - 21-07-2010, 19:55 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15