Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

ervaringen

Discussie gestart

Danny72

Hallo,

Ik zal me ten eerste voorstellen wie ik ben en wat ik wil en doe.
Ik ben Danny en ben 20 jaar oud. Ik studeer op het moment Small Business and Retail Management en zit nu in het 2de jaar. Ik heb een part-time baan als CS medewerker bij 1 van de grootste transportbedrijven op de wereld.

Nu is de vraag wat doe ik hier --> nou dat is het volgende:
Ik ben al jaren lang compleet pro-amerika (om het zo ff uit te drukken). Ik vind zelf amerika geweldig omdat daar b.v. een underdog door hard te werken tot de grootste personen in geschiedenis kan groeien.
Verder lijkt me amerika een land waar echter de sky de limit is.

Mijn ervaringen met amerika zijn dat ik daar veel onderdelen vanuit importeer hier naar nederland toe. Ik gebruik uitsluitend deze onderdelen voor mijn 1972 Chevrolet Corvette Stingray die ik nu aan het restaureren ben. Algoed hierdoor heb ik al enkel ervaringen opgedaan hoe dingen daar in zijn werk gaat. Ik bel, fax en mail met die mensen daar, maar mijn droom is om daar ooit eens een afstudeerproject te versieren.

Nu wil ik dus graag ooit eens een afstudeerproject daar krijgen. Ik zit alleen te kijken waar?? In NY zal er meer dan genoeg werk zijn, maar zit zelf te denken aan wat zuidelijker gelegen staten zoals miami,  californiŽ, north carolina, texas. Het zou me verder niets uitmaken wat voor een bedrijf het zou zijn waar ik afstudeer zolang ik er maar wat van opsteek.

Mijn vraag is dan ook: wat zijn jullie ervaringen, wat zijn de do and donts en wat zijn jullie adviezen, hoe moeilijk is het om daar aan een evt. bijbaan te kunnen komen? En wat zullen ongeveer daar de kosten zijn.

greezz danny 8)
#1 - 01-03-2005, 12:58 uur
« Laatst bewerkt op: 01-03-2005, 13:06 uur door Danny72 »

ejb

Hť, een nieuwe staat, Miami  ;) ;D
#2 - 01-03-2005, 20:10 uurleden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15