Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Immigratie/Greencards/Lottery => Tijdelijke Visa => Topic gestart door: Melanie Scheys op 03-01-2017, 20:36 uur

Titel: Werkvisum
Bericht door: Melanie Scheys op 03-01-2017, 20:36 uur
Hallo,

Ik wil deze zomer graag werken in Alaska voor een bedrijf die outdoor gidsen opleidt. Het interessante is dat ze je eerst opleiden (mits al de nodige ervaring) en dan als je je werk goed doet kan je al snel aan de slag in grotere expedities. Het probleem is dat ik enkfl kan appliceren voor deze job als ik al een werkvisum kan voorleggen. En omgekeerd kan ik enkel appliceren voor een werkvisum als ik al een job ka voorleggen. Kent iemsnd hier een oplossing voor? En zelfs moest ik een visum kunnen aanvragen, hoe lang zou het dan duren eer dat al dan niet aanvaard wordt? Alvast bedankt voor enige tips. Ik wil dit supergraag doen!!

Melanie
Titel: Re: Werkvisum
Bericht door: Cees A op 03-01-2017, 20:45 uur
Ik ben geen visumexpert, maar volgens mij wordt normaal gesproken een werkvisum aangevraagd door het bedrijf waar je gaat werken.
Als het bedrijf dat niet wil/kan/of gaat doen dan zou ik eens heel voorzichtig worden .................
Titel: Re: Werkvisum
Bericht door: Big_mo op 04-01-2017, 19:55 uur
Voor werken in de VS moet het bedrijf voor jou een visum aanvragen. Ik weet bijvoorbeeld dat er programma's zijn die seizoenswerk toestaan voor buitenlandse studenten die hun Engels willen opkrikken. Ik heb dit in Wisconsin Dells gezien (met name oost Europeanen) en Estes Park in de souvenir winkeltjes.

Zou je misschien willen delen welk bedrijf dit in Alaska is?