Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Nieuwe website Vegas High Roller

Discussie gestart

VegasFreak

Binnenkort hebben we weer een reis naar Vegas gepland staat. Er gaan dus een behoorlijk aantal ontwikkelingen aankomen op de site voor eind maart. ZO komen er gedetailleerde reviews van Luxor en Mirage. Een show review voor Terry Fator en Boyz II Men (meer shows worden nog geboekt), waarschijnlijk bezoeken we ook Eli Roth's Goretorium. Bij verschillende resorts gaan we de diverse kamertypes filmen en er wordt een groot aantal resort foto's toegevoegd. Ook werken we nog aan een uitgebreide shopping-sectie op de website en volgen er nog een aantal restaurant reviews. Met andere woorden, genoeg ontwikkelingen op komst.......

Groeten,
Frank
#31 - 23-01-2013, 16:11 uur
What goes on in Vegas........ends up on vegashighroller.net

http://vegashighroller.net

Ings

Erg leuk allemaal en bruikbaar voor ons in juni. Zeker omdat wij dan in het Luxor verblijven. Momenteel hebben we nog niet zo'n goede ervaring met dit hotel qua service. We proberen sinds oktober 2012 al contact via de mail te krijgen, maar kregen maar geen reactie terug. Een paar weken geleden kregen we eindelijk een mail dat onze mail was aangekomen en dat we binnen 3-5 dagen reactie kregen. 2 weken niets gehoord. Na wat aandringen een reactie gehad dat we persee moeten bellen met het hotel. We willen alleen maar een schriftelijke bevestiging van onze boeking zodat we weten wat we nog moeten betalen. Zo moeilijk lijkt me dat niet...

Groetjes Ings
#32 - 21-02-2013, 16:11 uur
2012 Camperrondreis Los Angeles - San Fransisco (4 weken)
2013 Camperrondreis Denver - Las Vegas (4 weken)

VegasFreak

Wij gaan over een week weer die kant op en verblijven dan 2 nachten in het Luxor. Ik zal bij terugkomst laten weten hoe het bevallen is en op welke dingen je kunt/moet letten :)

We zitten 2 nachten in het Stratosphere, 2 nachten in het Luxor, 2 nachten in het Mirage en 3 nachten in New York-New York. We gaan de volgende shows zien: Boyz II Men, Terry Fator, Pin Up met Claire Sinclair, Marc Savard Comedy Hypnosis. We gaan ook naar het Goretorium en naar een concert (EP-release) van Las Vegas Indiepop band Play for Keeps. Verder gaan we in lekker veel verschillende restaurants eten, cocktails drinken, beetje spelen en hopelijk een paar middagen aan het zwembad liggen. We hebben er weer zin.

Groeten,
Frank
#33 - 28-02-2013, 21:17 uur
What goes on in Vegas........ends up on vegashighroller.net

http://vegashighroller.net

Ings

Dat zou fijn zijn! Veel plezier alvast gewenst!!

Groetjes Ings
#34 - 01-03-2013, 09:14 uur
2012 Camperrondreis Los Angeles - San Fransisco (4 weken)
2013 Camperrondreis Denver - Las Vegas (4 weken)

MiamiHeat

Hoe was je trip naar Vegas Frank? Lang geen bijdrage meer van je gezien!
#35 - 30-04-2013, 16:30 uur

VegasFreak

Om vervuiling van het forum tegen te gaan reageer ik op dit oude topic. We hebben een tijd geleden de stekker uit vegasunravelled.com getrokken. Niet omdat we niet meer in Las Vegas ge´nteresseerd zijn (in tegendeel) maar omdat het format ons onvoldoende mogelijkheden gaf om de site verder door te ontwikkelen. Daarnaast zijn we helaas vorig jaar niet in de gelegenheid geweest om naar Las  Vegas te gaan. Een paar sterfgevallen gehad in de familie (waaronder schoonmoeder) en van baan geswitched dus de prioriteiten hebben even elders gelegen.

Inmiddels hebben we onze volgende trip naar Las Vegas weer geboekt staan. We gaan van 23 maart tot 1 april 2015 weer naar Sin City en we kijken er alweer enorm naar uit. We hebben onze website ook helemaal opnieuw opgebouwd, ingedeeld en verbeterd. We hebben de site ook maar meteen een nieuwe naam gegeven. Als er iemand interesse heeft, voel je gerust vrij om eens een kijkje te komen nemen op:

http://vegashighroller.net

Groeten,
Frank
#36 - 22-10-2014, 17:37 uur
What goes on in Vegas........ends up on vegashighroller.net

http://vegashighroller.net

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15