Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Algemeen => Websites => Topic gestart door: Amarilisvos op 29-08-2011, 20:36 uur

Titel: Blog rondreis Phili, Baltimore, DC, Annapolis, Delaware en Norfolk
Bericht door: Amarilisvos op 29-08-2011, 20:36 uur
Naar jaarlijkse gewoonte vertrekken mijn echtgenote en ik voor vier weken naar de Verenigde Staten. Wanneer de kindjes beginnen aan hun eerste dag van het nieuwe schooljaar, vertrekken wij op onze uitstap.
 
Zij die 's morgens niet goed weten waar ze eerst moeten aanbeginnen in de maand september, kunnen wij, om hun dag te beginnen, het dagelijks artikel van de lokale verslaggever aanbevelen.
 
Je kan onze indrukken en belevenissen van de reisdag terugvinden op http://colpetusa2011.blogspot.com/ (http://colpetusa2011.blogspot.com/).
 
Voor zij die het verlag lezen bij hun ochtendkoffie en tot hun spijt zouden moeten vaststellen dat er geen nieuw artikel werd gepubliceerd. Niet onmiddellijk heel België mobiliseren voor een zoektocht naar 2 militairen die vermist zijn in The States. Waarschijnlijk is onze avondactiviteit wat uitgelopen ofwel is er één of andere kater die ons belet van al te functioneren. Een koud Amerikaans biertje kan misschien niet tippen aan ons Belgisch bier, maar kan toch oh zo goed smaken na een lange dag van rondreizen.

Veel leesplezier.