Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Close up impression of creatures

Discussie gestart

VerelleEen kleine impressie van close up foto's die wij hebben gemaakt van enkele dieren in South & North Dakota en Colorado.

http://thegreatoutdoors2006.blogspot.com/
#1 - 29-11-2006, 23:33 uur
In april terug naar Amerika

Rebecca

Erg mooi hoor! Wat leuk dat jullie toch redelijk dicht bij deze dieren in de buurt hebben kunnen komen.
#2 - 30-11-2006, 09:09 uur
Onze blog-Bouwmanfamily
NBA Guru 2007!!

Satin13

Het doet je toch wel wat, hé? Dit jaar ook oog in oog gestaan met een prachtige elk, (in een zoo) een eland geaaid, een coyote die rakelings langs mijn benen passeerde (yellowstone), een grizzly in de verte gezien.
http://community.webshots.com/user/usafreak
Hier een iets bescheidener impressie te vinden van onze "encounters"
Met welk toestel hebben jullie overigens de prachtige fauna vast kunnen leggen?
#3 - 30-11-2006, 15:48 uur
USA rocks!
Loek


Een kleine impressie van close up foto's die wij hebben gemaakt van enkele dieren in South & North Dakota en Colorado.

http://thegreatoutdoors2006.blogspot.com/

Leuk om te zien niet?  Een pronghorn kudde kwam ik niet lang geleden in mijn achtertuin tegen.  Zij schrokken net zo hard van mij als ik van hun, en ze sprongen vervolgens allemaal met een mooie boog over ons hek in de richting van de prairie; een ontzettend mooi gezicht.   Die valk op je foto lijkt op een Prarie Falcon, hij ziet er te donker uit voor een Peregrine Falcon.  Deze vogels zitten veel achter muizen aan en zijn niet erg schuw van mensen.  Als ik met de yard tractor het gras maai hangen ze rond, omdat ik muizen en ander klein grut opschrik waar zij dan achteraan gaan.  Ze kunnen heel prcies mikken en pikken die kleine beestje feilloos in een duikvlucht uit het veld.
#4 - 30-11-2006, 23:06 uur
« Laatst bewerkt op: 30-11-2006, 23:09 uur door Loek »

Verelle

Leuk om te zien niet? Een pronghorn kudde kwam ik niet lang geleden in mijn achtertuin tegen. Zij schrokken net zo hard van mij als ik van hun, en ze sprongen vervolgens allemaal met een mooie boog over ons hek in de richting van de prairie; een ontzettend mooi gezicht. Die valk op je foto lijkt op een Prarie Falcon, hij ziet er te donker uit voor een Peregrine Falcon. Deze vogels zitten veel achter muizen aan en zijn niet erg schuw van mensen. Als ik met de yard tractor het gras maai hangen ze rond, omdat ik muizen en ander klein grut opschrik waar zij dan achteraan gaan. Ze kunnen heel prcies mikken en pikken die kleine beestje feilloos in een duikvlucht uit het veld.

Had ik inmiddels opgezocht in een boek en ik denk dat het inderdaad een Prairie Falcon is. Maar wist het niet zeker.  1smile

De meeste shots zijn genomen met een Minolta 7 D (digitale camera) of Sony Apha camera, met een 500 mm Sigma lens (750 mm digitaal)

#5 - 01-12-2006, 19:00 uur
In april terug naar Amerika

PetraVS

Voor mij blijft het wild hier heel bijzonder, zelfs de dagelijks aanwezige eekhoorntjes, die op het moment met bekjes vol bladeren bezig zijn hun boomnesten (in het Amerikaans "Dreys") te maken.  Die Turkey Vultures zien we hier ook erg veel, een foto laat niet goed zien, hoe groot die beesten zijn!  Ik zag ze laatst weer "feesten" op het lijk van een wasbeer.  Die laatsten zijn ook leuk om te zien, maar pas op voor je vuilnis!
#6 - 02-12-2006, 04:25 uur

Verelle

Die Turkey Vultures zien we hier ook erg veel, een foto laat niet goed zien, hoe groot die beesten zijn! Ik zag ze laatst weer "feesten" op het lijk van een wasbeer. Die laatsten zijn ook leuk om te zien, maar pas op voor je vuilnis!

De enige wasbeertjes die ik heb gezien lagen dood langs de kant van de weg, en eentje in North Cascades NP, daar zat er eentje in de boom naar ons te kijken, blijkbaar waren wij op zijn grondgebied, helaas was het veel te donker om een goede foto te maken. Ik denk dat hij wel een goede 15 tot 20 minuten naar ons heeft zitten loeren. In eens was hij ook zo weer verdwenen.
#7 - 06-12-2006, 07:12 uur
In april terug naar Amerika

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15