Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Algemeen => Websites => Topic gestart door: DGortema op 30-10-2013, 15:30 uur

Titel: Goedkoop naar Amerika
Bericht door: DGortema op 30-10-2013, 15:30 uur
Als reiziger die altijd opzoek is naar de goedkoopste ticket en vergelijkingssite, wil ik jullie graag de volgende site aanraden: w w w .p a p e r f l i e s. c o m  Ik houd ze al een tijdje in de gaten als ik opzoek ben naar goedkope reizen, maar onlangs hebben ze een nieuwe site gelanceerd waar heel veel goedkope reizen naar Amerika tussen staan.

Mochten jullie ook nog tips hebben voor goedkope tickets reageer dan graag!

Edit: Url aangepast. Vandaag geregistreerd en binnen 10 minuten een "aanbevelingslink" als enige post. Doet voor komen als verkapte reklame / spam. Graag hoor ik van je dat dit niet je opzet is.
Titel: Re: Goedkoop naar Amerika
Bericht door: hdeweert op 30-10-2013, 17:30 uur
leuk verhaal echt goedkope tickets zijn er vandaag de dag niet meer.even als last minuts. Je kunt voor de goedkoopste tickets naar Amerika kiezen maar dan kan het zijn dat je 24 uur onderweg bent met 2 tussenstops o.i.d. Op de richting amerika ontlopen de tickets elkaar niet zo veel. het hier aangegeven reis bureautje is alleen maar aangesloten bij de stichting thuiswinkel. heeft dus niets met garantie fondsen etc, lijken mij een stel studenten die een reisbureau hebben opgericht.
Titel: Re: Goedkoop naar Amerika
Bericht door: DGortema op 22-11-2013, 16:20 uur
Beste,

ik zat op het forum te lezen en was nog niet aangemeld en zag een interessant topic waar ik een bijdrage voor had. erichter kon ik niet wat schrijven dus heb ik mij maar snel geregistreerd , vandaar die snelle overgang. Verder totaal geen intentie om reclame te maken enkel om een interessante tip te delen van een site die nog bij weinig mensen bekend is maar hopelijk mensen wel veel geld kan besparen om naar amerika te gaan. weet niet hoe ik het anders neer moest schrijven...

excuses voor het ongemak het was enkel goed bedoelt.