Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Informatie over emigreren van een ervaringsdeskundige

Discussie gestart

Emigreren USA

Een non-commerciele site voor mensen die naar Amerika willen emigreren en nog wat vragen hebben over het hoe en wat. Ik weet hoe moeilijk het is en als je niet weet waar je moet beginnen, kan ik je een handje helpen. Green Card Lottery, werkvisum, trouwen, Amerikaans rijbewijs, Social Security, etc.

Ik ben geen emigratie advocaat of iets dergelijks, maar gewoon iemand die het zelf heeft ondergaan en andere mensen info geeft via deze website!

Kijk zeker ook op alle forum pagina's op dit Amerika Nedforum, want dit is een schat aan informatie. Je kan via het forum anderen om help vragen en dat is een kostbaar iets. Er zitten hier veel mensen met emigratie ervaring!

Succes ermee!

En oh ja, de Green Card Lottery DV2007 is vorige week (5 oktober) van start gegaan..... Veel geluk als je meedoet.
#1 - 10-10-2005, 02:20 uur
http://geocities.com/immigreren
Ervaringen van een Green Card houder...

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15