Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Koffer open of koffer dicht ??

Discussie gestart

Yessica

Dit onderwerp doet me altijd denken aan mijn psycho ex,  ik had hem verteld zijn koffer open te laten, maar dat deed hij natuurlijk niet. Resultaat: opengebroken koffer. Toen ging ie tekeer dat niemand hem daarvoor had gewaarschuwd. Ik ben kennelijk niemand.  ::) 

Maar goed...

ik vind die speciale TSA kofferriemen ideaal want ik ben er niet zo bang voor dat iemand iets uit mijn koffer jat, maar wel dat iemand er iets in stopt! Ik heb hem destijds bij Brookstone gekocht, maar nu liggen ze overal, bij Kruidvat, de ANWB....
#16 - 21-03-2010, 11:35 uurhdeweert

ik vind die speciale TSA kofferriemen ideaal want ik ben er niet zo bang voor dat iemand iets uit mijn koffer jat, maar wel dat iemand er iets in stopt!
daarvoor heb ik dat stukkie juist geschreven.
Harm
#17 - 21-03-2010, 12:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15