Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Blog rondreis Phili, Baltimore, DC, Annapolis, Delaware en Norfolk

Discussie gestart

Amarilisvos

Naar jaarlijkse gewoonte vertrekken mijn echtgenote en ik voor vier weken naar de Verenigde Staten. Wanneer de kindjes beginnen aan hun eerste dag van het nieuwe schooljaar, vertrekken wij op onze uitstap.
 
Zij die 's morgens niet goed weten waar ze eerst moeten aanbeginnen in de maand september, kunnen wij, om hun dag te beginnen, het dagelijks artikel van de lokale verslaggever aanbevelen.
 
Je kan onze indrukken en belevenissen van de reisdag terugvinden op http://colpetusa2011.blogspot.com/.
 
Voor zij die het verlag lezen bij hun ochtendkoffie en tot hun spijt zouden moeten vaststellen dat er geen nieuw artikel werd gepubliceerd. Niet onmiddellijk heel België mobiliseren voor een zoektocht naar 2 militairen die vermist zijn in The States. Waarschijnlijk is onze avondactiviteit wat uitgelopen ofwel is er één of andere kater die ons belet van al te functioneren. Een koud Amerikaans biertje kan misschien niet tippen aan ons Belgisch bier, maar kan toch oh zo goed smaken na een lange dag van rondreizen.

Veel leesplezier.
#1 - 29-08-2011, 20:36 uur
2007 - VA en DC / 2009 - DC, PA, DE en VA / 2010 - IL, KY en IN / 2011 - MD, DC, DE en VA / 2012 - GA en SC / 2013 - IL, IA, WI
Onze reisverslagen kan je bekijken op onze  website

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15