Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Verhuizen voor de liefde? Grenzeloos Verliefd!

Discussie gestart

Grenzeloos Verliefd

Beste USA4ALL-leden,

Hopelijk is het oké om een topic aan te maken in dit deelforum. Al jarenlang volgt het Net5-programma Grenzeloos Verliefd verliefde Nederlanders die voor de liefde naar het buitenland verhuizen. In het verleden hebben we ook een paar keer Nederlandse vrouwen gevolgd die naar de Verenigde Staten verhuisden. Op het moment zijn we weer bezig met een mogelijk nieuw seizoen en daarvoor zoeken we weer emigranten die vertrekken vanwege de liefde. Misschien zitten er op dit forum mensen die deze stap binnenkort gaan wagen en daarom hier informatie inwinnen. In ons programma maken we een documentaire van deze emigratie: leuk voor de vele kijkers, maar vooral voor jullie zelf, familie en vrienden die achterblijven en misschien zelfs voor de kinderen in de toekomst!
Mocht je binnenkort dus voor de liefde naar de VS emigreren of iemand kennen die dat gaat doen: op deze website kan je meer informatie vinden!
http://www.net5.nl/programmas/grenzeloos-verliefd/pagina/meld-je-aan/
#1 - 11-05-2015, 15:29 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15