Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

weblog maken en hoe in USA internetten

Discussie gestart

elliende

Beste mensen,

Misschien wel heel erg stom, maar wellicht dat iemand we wat wijzer :o kan maken.
We gaan in juni een rondreis maken van oost naar west in een periode van 32 dagen. Nu hebben we net 3 kleinkindertjes en er is er dan nog 1 net geboren, dus jullie begrijpen dat we wel kontakt met "thuis"willen houden. embarressed
Nu lees ik dat in de meeste hotels/motels internet aanwezig is. Bedoelen ze dan de aansluiting of pc's?
Ook zou ik dan graag willen weten hoe dit werkt. Als ik een laptop meeneem, moet ik dan kabels of iets dergelijks meenemen en wat dan?
Mijn wireless werkt niet meer, dus gebruik ik nu de kabel.
Ook zou ik graag willen weten hoe of dat ik een eigen vakantiesite of weblog (wat is dit eigenlijk  :o) kan maken.
Hopelijk krijg ik wat bruikbare reacties.
Bedankt
Elliende :D
#1 - 09-02-2008, 20:31 uur

harryvbr

Het is niet dom, maar wel wat erg gemakkelijk  :afro:
Met google en eerst goed het forum wat doorspitten kom je bijna alles te weten..
#2 - 09-02-2008, 21:22 uur

Marianne

Hallo ELliende,

Wij hebben wel eens hotels gehad waar een computer in de lobby beschikbaar was. Verder hebben wij geen ervaring dus over het gebruik van laptops in hotels kan ik niets vertellen (met zoeken op het forum vind je vast wel nuttige informatie).

Een paar jaar geleden ben ik met een weblog begonnen om ons reisverhaal online te kunnen zetten. Voor de eerste twee verslagen heb ik web-log gebruikt (zie http://www.web-log.nl/ ). De voorbeelden zie je in ons 2004 en 2006 verslag.
Voor onze planning van de volgende reis heb ik blogspot gebruikt, die werkt iets gemakkelijker. Deze planning is hier te vinden: http://martinenmarianne2008.blogspot.com/  . Wil je zelf hier een weblog aanmaken, dan kun je hier rechtsbovenin op Blog maken klikken.

Voor de komende reis nemen we geen laptop mee, maar mochten we toevallig ergens verbinding hebben dan zou ik hier ons verslag in kunnen schrijven, zodat thuisblijvers het meteen kunnen volgen.

Marianne
#3 - 09-02-2008, 23:58 uur

Hans B

Wij verblijven niet in een h(m)otel als wij overnachten, maar wanneer we in een stad/dorp zijn kijken we wel vaak even of er een internet aansluiting is. Onze dochter vinden het wel aardig om even met vrienden te MSN-nen en wij kunnen dat even een email versturen.
In verschillende h(m)otels zijn wij een PC tegengekomen, die aangesloten was op internet en vrij te gebruiken.
Indien je las gast in een h(m)otel verblijft kun je vragen om de toegangscode en kun je ook met je eigen laptop (wifi) on-line gaan.
Dat laatste kregen wij niet.
Bij bibliotheken kun je ook altijd gratis internetten.

Hans
#4 - 10-02-2008, 10:46 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

hdeweert

Hallo Elliende
In Amerika hebben veel hotels draadlos internet. Doormiddel van een vaste verbinding is niet meer gebruikelijk. Ik neem nooit een laptop mee en ook geen telefoon. Telefoneren kan bij bijna elk benzine station en supermarkt . Veel hotels hebben ergens een pc staan die gratis te gebruiken is.  Op deze wijze heb ik mijn contact met thuis gehouden.
Hiervoor heb ik een weblog bij USA4all gebruikt
Dit weblog kun je op dit forum aanvragen bij de beheerder van dit forum
http://forum.verenigdestaten.info/index.php?topic=2558.0
 
Harm
#5 - 10-02-2008, 22:19 uur

J-P

Probeer toch je wifi te maken of laten maken....altijd handig. Als ik het goed heb kan je dan in de meeste openbare plekken internetten.

Zelfs via Hyves kan je een soort van weblog maken en anders via myspace......waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Oww en anders kan je even kijken op www.waarbenjij.nu misschien is dat wat voor je.  :)
#6 - 11-02-2008, 02:24 uur

USofA

Schaf anders zo'n WIFI-USB stick aan. Had ik ook voor m'n laptop. Werkte perfect. In bijna elk hotel was er wel draadloos netwerk te vinden.
#7 - 11-02-2008, 11:12 uur

maverick

ik ben zelf gek op waarbenjij.nu lekker makkelijk in gebruik en je kan er later ook nog een fotoalbum van laten maken, die heel mooi uitgevoerd zijn, compleet met je eigen versllagen
#8 - 12-02-2008, 09:13 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15