Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Algemeen => Websites => Topic gestart door: yvon op 10-08-2012, 07:26 uur

Titel: Website Camper kopen in Amerika....
Bericht door: yvon op 10-08-2012, 07:26 uur
http://usa-campers.info/usa-campers/Welkom.html (http://usa-campers.info/usa-campers/Welkom.html)

Hallo Iedereen, ik heb een website gemaakt voor iedereen die interesse heeft in het kopen van een camper in Amerika. Er staan tips op en veel informatie. Ik heb geen bedrijf en geef alleen de informatie en ervaringen door. Zelf zijn we er achter gekomen dat er veel info ontbreekt als je aan het zoeken bent naar de mogelijkheden om een camper te kopen en daar mee te gaan reizen. Het gaat er dus niet over om een camper te kopen en naar Nederland te transporteren.....

Wij reizen al 5 jaar iedere keer 6 maanden door Amerika met een camper die we hebben gekocht. De camper blijft in Amerika in een opslag als wij weer naar huis gaan voor 6 maanden. We zijn begonnen met een Truck en 5 th wheel en nu dus een camper. We zijn gepensioneerd en hebben een visum voor 6 maanden.
Eind oktober gaan we naar huis en eind April vertrekken we weer voor 6 maanden :afro:
Titel: Re: Website Camper kopen in Amerika....
Bericht door: Hans B op 10-08-2012, 08:21 uur
Hallo 'lotgenoot' sinds 2001 zijn wij ook in het bezit van een camper, waarmee we bijna alle 50 saten al hebben doorkruist. Een fantastische manier van reizen. Helaas zijn wij nog niet in de gelegenheid om 6 maand per jaar hiervan te genieten.