Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Website & Facebook Nederlands stel wonend in Amerika

Discussie gestart

meej

Hoi Allemaal!

Wij zijn een stel van rond de 25 die sinds 2 jaar in Amerika wonen. Hoewel ons blog in eerste instantie alleen voor vrienden en familie was kreeg ik steeds meer de vraag van andere voor meer informatie. Daarom heb ik sinds kort een eigen facebook pagina aangemaakt https://www.facebook.com/kaatkeepsgoing/ Pagina voor fotoverslagen over diverse reizen en bezienswaardigheden in Amerika. Het staat nog in de kinderschoenen dus bear with me! Like & Deel de pagina met vrienden en familie!

Daarnaast kun je meer lezen over onze avonturen op onze website www.kaatkeepsgoing.wordpress.com. De site is momenteel bezig met updates aan verschillende verslagen.

We zijn ook zeker niet vies van reisjes naar andere landen, dus die zullen ook zeker voorbij komen!

Onze reisstijl: low budget, eco toerisme, wildlife only en alles wat daar tussen zit  ;D

#1 - 05-11-2016, 21:13 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15