Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

3 weekse rondreis door het Westen van de USA

Discussie gestart

Roy

Wij zijn van plan om volgend jaar (september) een rondreis te gaan maken door californie. We denken 3 weken te reizen. Alleen de vlucht en de auto willen we boeken in Nederland. Kan iemand ons een idee geven wat ons deze reis ongeveer zal gaan kosten? We zijn van plan om in budgethotels (wat kosten deze hotels ongeveer per nacht?) te overnachten en veel te bezichtigen.
Verder staan wij open voor tips.

Suzanne en Roy
#1 - 17-12-2002, 20:52 uur

Petra

Hallo Suzanne en Roy!

Ik las jullie berichtje over de vakantieplannen.
Voor 3 weken Vereningde Staten ben je toch al gauw zo'n 2500 euro kwijt, gok ik.
Ik ben zelf 4 keer met een georganiseerde rondreis van 2 weken meegeweest. Dat kostte me voor de reis alleen al (toen nog in guldens) 2000 tot 3000. En aan eten en extra's geef je in die 2 weken toch wel 1000 gulden uit.
Dus ik denk dat je voor 3 weken toch wel op Ä 2500 tot Ä 3000 moet rekenen. Het is een hoop geld, maar wel de moeite waard!
Overigens zijn travellerscheques echt een ideaal betaalmiddel. Je kan er overal mee betalen. Verder verschijnen er steeds meer pinautomaten (ATM's) in supermarkten, benzinestations e.d.. Betalen met je pinpass, zoals we hier doen is daar niet echt gebruikelijk. Daar hebben ze een creditcard voor.
Als ik jullie was, zou ik niet de hele 3 weken in CaliforniŽ blijven. De meeste nationale parken liggen in de omringende staten. En als je naar het westen gaat, mag je die toch niet missen!
Goedkope hotels/motals liggen er aan de rand van bijna alle steden en dorpen. Ze zien er misschien niet alle maal even mooi/leuk uit aan de buitenkant, maar de kamers zijn over het algemeen goed. Over de prijs kan ik weinig zeggen, omdat ik met georganiseerde rondreizen mee ben geweest.
Als jullie nog wat meer willen weten, mail me dan op petra802@hotmail.com.
Veel plezier alvast straks in de USA!

Groetjes,
Petra
#2 - 20-12-2002, 11:06 uur

Bruggi

Hallo,

Om voordeliger uit te zijn, kun je overnachten in 'kamping kabins' .. dit zijn een soort blokhutten op KOA-campings.
Moet je maar eens kijken op www.koa.com.
Voordeel hiervan is bovendien dat je vaak middenin de natuur zit en niet de hele tijd op je hotelkamer hoeft te zitten, maar gewoon buiten kunt zitten aan je picknicktafel...
Je kunt dit natuurlijk afwisselen door af en toe in een hotel te overnachten.
Wij hebben dit twee jaar geleden gedaan en dat is ons erg goed bevallen.

SUCCES !!

#3 - 26-12-2002, 23:22 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15