Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Aad Struijk Colorado& Wyoming the West???

Discussie gestart

sjiek

Ik ben op zoek naar het boek van Aad Struijk, Colorado & Wyoming The West.
 Het wordt niet meer gedrukt, en kan het nergens bestellen.
Zelf 2 dehands niet. Zijn er mischien lezers van dit forum die dit boek hebben en willen verkopen???

Ik heb gehoord en gelezen dat je er erg veel info uit kunt halen! Ik vind het erg leuk om zo'n reisboek door te spitten! beetje voorpret ;)

Alvast bedankt, groetjes Sjiek
#1 - 17-03-2010, 12:21 uur

Marianne

Hallo Sjiek,
Ik heb het jaren geleden bij De Slegte gekocht, heb je daar al gekeken? Ik kan er wel eens naar kijken als ik in de buurt ben. De mijne verkoop ik niet ...
Misschien is het te leen bij de bibliotheek? Het is inderdaad erg leuk om van te voren wat boeken door te spitten! Jammer dat sommige boeken zo lastig te krijgen zijn, ook een geweldig boek als Lannoo's Rocky Mountains is niet meer te krijgen.

Marianne
#2 - 17-03-2010, 12:30 uur

sjiek

Hallo Sjiek,
Ik heb het jaren geleden bij De Slegte gekocht, heb je daar al gekeken? Ik kan er wel eens naar kijken als ik in de buurt ben. De mijne verkoop ik niet ...
Misschien is het te leen bij de bibliotheek? Het is inderdaad erg leuk om van te voren wat boeken door te spitten! Jammer dat sommige boeken zo lastig te krijgen zijn, ook een geweldig boek als Lannoo's Rocky Mountains is niet meer te krijgen.

Marianne
[/quote

Hallo Marianne,
Nee daar had ik nog niet gekeken, net via de site gedaan, en daar geeft hij aan dat hij niet tweedehands en n iet nieuw te verkrijgen is. Jammer!
Raar eigenlijk he dat zo'n goede info boeken niet meer te krijgen zijn dan. Hopelijk is er iemand die hem weg wilt doen......

Dank je wel, mocht je hem ergens tegen komen... dan hoor ik het graag!
#3 - 17-03-2010, 12:40 uur

Mirjam

Hoi Sjeik,

Dit vond ik net online:

Een andere kijk op lezen:

Dit digitale boek komt in een uitvoering die plezierig leest. Elke afzonderlijke bladzijde is (bijna) beeldvullend zichtbaar zodat scrollen (van boven naar beneden of van links naar rechts) niet nodig is. Met een simpele klik van de muis wordt virtueel omgeslagen naar de volgende pagina. Aan het boek zijn allerlei extra's toegevoegd, zoals een aantal geluids- en videofragmenten, uitvergrotingen van foto's en de mogelijkheid om eigen aantekeningen in het boek te maken met behulp van een soort virtuele plakbriefjes. Praktisch zijn de 'direct links' naar websites waar aanvullende informatie gevonden kan worden en naar Google Maps, met kaarten van de besproken plaatsen. Intern zoeken binnen het boek is mogelijk, zodat snel informatie gevonden kan worden.
Het 3D-Digitale Reishandboek Colorado & Wyoming kost 9,50, de helft van de prijs voor een gedrukte reisgids. De uitgave telt maar liefst 500 pagina's waarin de schrijver u meeneemt op rondreis door een gebied dat bekend stond als het 'Wilde Westen'. Auteur Aad Struijk, die ook het boek Camperreizen in de USA & Canada op zijn naam heeft staan, besteedt ruim aandacht aan de diverse nationale parken en monumenten in dit spectaculaire deel van Noord-Amerika, zoals onder andere het beroemde Yellowstone, het door pre-historische indianen vervaardigde Mesa Verde, en het fameuze Mount Rushmore. Verder gaat Struijk ook uitgebreid in op de roemrijke en beruchte geschiedenis van The West die overal nog tastbaar aanwezig en zichtbaar is.
Het 3D-Digitale Reishandboek Colorado & Wyoming is online te bestellen op www.digitalereisboeken.com. Om het downloaden te vereenvoudigen is de digitale gids gesplitst in drie delen (Praktische Infoormatie & Achtergronden, Colorado en Wyoming). Voordat u beslist of u het boek wilt aanschaffen kunt u eerst elk deel inzien.


Misschien is dit een optie.

Groetjes, Mirjam
#4 - 17-03-2010, 13:08 uur

sjiek

Dank je wel, Mirjam.
Dit zou zeker een optie zijn. Ik zou liever voor het echte boek gaan, maar als dat niet te krijgen is...Dan mischien dit. Ik zal het eens bekijken!

En alvast een super mooie vakantie over 10 dagen!!

groetjes Sjiek
#5 - 17-03-2010, 20:00 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15