Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Temperatuur mei juni

Discussie gestart

Wendy en Kenny

Hoi allemaal

Nog 3 weken en het is zover ...
Ik weet echter niet goed wat de temperaturen zijn in bv LA , Grand canyon, bryce , zion ,death valley, Las vegas , yosemite , san francisco en new york?
In deze periode ? schilt de temp hier ook met de verschillende hoogtes ?

Mercikes
groeten
#1 - 28-04-2010, 06:56 uur

Yessica

Death Valley is het makkelijkste: daar is het altijd heerlijk warm. Overdag althans, 's nachts kan het (heel) koud zijn. Las Vegas is als woestijnstad ook altijd wel warm (al heb ik ook wel eens regen gehad, haha)

Eind mei is het al aardig weer in LA, al heb ik ook wel eens meegemaakt dat (toen half mei) het kwik niet verder kwam dan 18 graden. Wat San Francisco betreft, dat is een stad die in de koude golfstroom van Alaska ligt, de wind kan daar heel koud zijn waardoor de gevoelstemperatuur een stuk lager kan aanvoelen.
New York is volgens mij overdag redelijk hetzelfde als hier in mei.

In de parken die je noemt ben ik nooit geweest in mei, of jawel, ooit begin mei door Sequoia National Park gereden, toen lag er hier een daar nog sneeuw en was het ook nog frisjes.

Veel plezier alvast!
#2 - 28-04-2010, 07:22 uurIne

In Bryce, Gr. Canyon e.d. zal je zeer waarschijnlijk met nachtvorst te maken kunnen hebben vanwege de hoogte. Overdag warmt het wel redelijk snel op.
Rond de Tiogapass in Yosemite zal je zeker nog sneeuw zien, met het risico dat die nog niet geopend is.
SF kan nog behoorlijk kil zijn in de ochtend en avond. LA is meestal wat warmer.
Dus zorg voor een warme sweater en het beste kan je je daar īn "laagjes" kleden, zodat je makkelijk wat aan of uittrekt.
Op www.wunderground.com kan je weergegevens uit het verleden vinden om een idee te krijgen.
#3 - 28-04-2010, 08:19 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15