Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Nieuwe route september 2008

Discussie gestart

Marianne

Citaat
Welke reouteplannenr heb je gebruikt? Die 4u30 min is misschien van parkgrens tot parkgrens? Als je van Lone Pine naar Yosemite Village gaat is het al meer dan 4 uur, dus reken nog 2 uur extra als je vanuit Death Valley vertrekt. Vergeet niet om onderweg ook eens de auto aan de kant te zetten, voorbij de Tioga Pass heb je in  Yosemite erg veel mooie (en korte) wandelingen en uitzichtpunten (Tenaya Lake, Olmsted Point). En neem ook een kijkje bij Mono Lake.

Ik heb Google earth gebruikt. En gerekend van Furnace creek tot Lee Vining. Dan kreeg ik die tijd. Is het misschien beter om net achter death valley nog eens te overnachten (Bishop bijvoorbeeld)? Ik had als 2 overnacvhtingsmogelijkheden in Yosemite El Portal (links van Yosemite) en Lee Vining (rechts van Yosemite). Vreemd is echter wel dat als ik de route bereken tussen deze 2 punten, dat hij me dan steeds helemaal om het park stuurt, en niet er recht door, wat veel sneller is.

Lee Vining is veel dichterbij dan Yosemite Village, daar zit ruim 2 uur tussen, en dat is zonder dat je nog iets bekeken hebt onderweg.

Het lijkt er op of Google Earth er rekening mee houdt  dat de Tioga Pass gesloten is. Probeer het ook eens met www.mapquest.com .

Marianne
#16 - 23-01-2008, 23:31 uur

Marianne

Hmm, vreemd, nu dat ik opnieuw de route bereken van Furnace creek tot Lee vining geeft hij 6 u aan. Lijkt me ook logischer. Maar datis geen probleem, dan reken ik een dag LA minder en dan las ik een extra stop in bij Lone Pine. Dan moet ik maar 2 keer 3u rijden ;-)

Zie ook mijn andere berichten; een extra stop tussen Death Valley en Lee Vining is niet nodig. Als je nog ruimte hebt gebruik dan de extra dag voor Yosemite, zeker als je ook de Mariposa Grove wilt bekijken.
Of ga de dag dat je van Lee Vining naar El Portal rijdt eerst naar Bodie.

Marianne
#17 - 23-01-2008, 23:35 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15