Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

The Wave.......

Discussie gestart

Ronald Verhoog

Een van mijn wensen is het bezoeken van The Wave. Ik weet dat je er een permit voor nodig hebt via de BLM site en dat het ligt in de North Coyote buttes bij Page in de buurt. Wie heeft er tips voor mij?? Ik ben van plan de Wave alleen te bezoeken en vooraf een permit aan te vragen via de site. Ik vraag mij af hoe lang het lopen is naar de Wave vanaf de Wire Pass trailhead???? Is het allemaal te doen en krijg je genoeg info vooraf om de Wave te vinden??

Thanks,

Groeten,

Ronald  ;)
#1 - 07-11-2004, 22:34 uur

Lei

Hoi Ronald

Ik hoop dat je een klein beetje duits kunt lezen want de gast van deze site http://www.karsten-rau.de/ heeft een aardig stuk geschreven die ongetwijfeld al jouw vragen zullen beantwoorden.

Groetjes
Lei
#2 - 23-11-2004, 19:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15