Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

eerste keer Amerika !

Discussie gestart

natalie

Wij zijn van plan om in juli 2010 naar Amerika ;D te gaan,we wilden eerst naar Florida,maar dat wordt door veel mensen afgeraden in juli  :-\.
Nu zijn we aan het kijken voor west Amerika,maar we weten nog niet echt wat we willen,een villa huren of met een camper rondtrekken.
Wij hebben 3 kinderen die dan 17,13 en 5 zijn dus het moet voor hun ook leuk zijn,dat betekent af en toe zwemmen in een zwembad,haha.
Wij zijn van plan 3 weken te gaan,wie heeft er tips wat het voordeligst is en verder zijn alle tips welkom!
#1 - 12-07-2009, 20:05 uur

hdeweert

Hallo Natalie
Het is moeilijk om tips te geven als je zelf nog niet weet wat je wilt gaan doen.
Het huren van een vila is vooral gebruikelijk in Florida en en rondtrekken met een camper doet men vaak
in het westen van Amerika. Kijk eerst eens wat je zelf wilt gaan zien en doen. Haal ter informatie wat
reisgidsen bij het reisbureau, lees wat reisverslagen op het internet en bepaal zelf wat je allemaal wilt
gaan zien en doen. Heb je vragen spit dan het Forum een door of zoek op het forum een goede plaats
om je vraag te stellen.

Succes

Harm
#2 - 12-07-2009, 21:49 uur

USofA

Wat Harm zegt: Probeer je eerst een beetje te verdiepen. Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar eigen wensen om te bezichtigen.
Met kinderen zou ik zeker ook aan attractieparken denken, zoals Disneyland, Universal Studios, Seaworld, etc.

Las Vegas is ook zeker een aanrader.

Onderweg kun je motels zoeken op zwembadfaciliteiten of gewoon de zee.

Groet,

Michael
#3 - 13-07-2009, 13:30 uur

Mrjn

Je kunt ook nog kiezen voor het noordoosten, ook prachtige natuur, (relatief) oude steden en veel geschiedenis.
Of het zuidoosten, ook veel geschiedenis, oude plantations, New Orleans, maar waarschijnlijk wel warm.

Kortom... eerst verdiepen  ;)
#4 - 13-07-2009, 18:53 uur

nielsenkim

Lees eens de riesverhalen van de andere gebruikers na op dit forum. Ikzelf ben ook aan het plannen voor onze eerste reis volgend jaar en haal meer nuttige tips uit de reisverhalen dan uit reisgidsen/boeken.
#5 - 13-07-2009, 19:02 uur

natalie

Dank je wel voor de adviezen!
Ik ben al volop aan het rondlezen,ik zit nu toch te denken aan een camperreis door het westen,maar het lijkt mij zo'n geregel met die campgrounds en ik ben dan weer bang dat we niet op tijd of het helemaal niet kunnen vinden..
wie heeft hier ervaring mee en wat zijn de leukste campgrounds voor kinderen?en moet je die van tevoren bespreken voor in de zomer?
#6 - 14-07-2009, 16:32 uur

USofA

Van wat ik heb gehoord schijnt het regelen van campingplaatsen vrij eenvoudig te zijn
#7 - 16-07-2009, 10:21 uur

Jolanda2

Ik denk dat de 1e keer Amerika een rondje door het zuidwesten heel erg goed zal bevallen. Ook voor kinderen, er is zoveel te doen en het is erg afwisselend. Je hebt er Sea World in San Diego, Universal Studios en Disney in Los Angeles, je kunt er mooie wandelingen maken in de parken, voor elk wat wils. Als je in de zomer gaat moet je wel KOA plaatsen reserveren om zeker te zijn van een plekje, maar als je de route hebt samengesteld is dat geen probleem toch? Zie hier de site om te reserveren: http://koa.com/where/usa.htm.
#8 - 19-07-2009, 18:30 uur

ruud

Natalie
Ik ben inmiddels tien keer met een camper door Amerika gereisd en het is super eenvoudig. Campgrounds is helemaal geen gedoe want meestal is er wel plek, zelfs in de zomer. Een campground bespreken is dus ook niet nodig, zelfs overbodig want je legt jezelf teveel vast. Wij hebben diverse keren ondervonden dat de plek waar we dachten te overnachten niet zo leuk was als we vooraf hadden gedacht. Geen punt, dan rijdt je gewoon nog een stukje door. Dat kan dus niet als je besproken hebt. Voor het samenstellen van de route gebruik ik altijd de roadatlas van Rand McNally. Wanneer je weet hoe de route eruit gaat zien kun je ook de overnachtings plaatsen uitzoeken aan de hand van de afstanden die je per dag denkt te gaan rijden. Kijk ook eens op Woodall's.
Zij hanteren de campground directory (dikte van een telefoonboek) met alle campgrounds in Amerika. Op hun site kun je je gratis aanmelden en beschikt dan over alle informatie die ook in de boeken staat. Je kunt op stad zoeken naar de aanwezige campgrounds inclusief faciliteiten en prijzen van het jaar ervoor. Veel plezier met de voorbereidingen.
Ruud
#9 - 20-07-2009, 12:06 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15