Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

gevraagd tips welk hotel boeken aan de strip in Las Vegas

Discussie gestart

sandesign

In juli willen wij 2 overnachtingen boeken in Las Vegas, aan de strip maar wij kunnen geen keuze maken in welk hotel wij zullen overnachten. Het maakt ons niet zoveel uit of we aan het begin/ midden of aan het eind van de strip zullen boeken. In ieder geval wij denken dat dat niet zoveel uit maakt omdat je gebruik kan maken van de monotrail...
Hebben jullie misschien tips voor ons voor het maken van een keuze van een hotel?
Alle tips qua hotels en ligging horen wij graag.
#1 - 16-02-2010, 13:11 uur

Bas_en_Es

Hi,

wij zaten in Hilton en dat is aan het begin (of eind) van de strip richting de stratosphere tower . Een volgende keer zouden wij wat dichterbij de andere hotels willen zitten zoals ceasars palace, belaggio, flamingo, planet hollywood. Die laatste vonden wij er erg hip uitzien en zouden wij een volgende keer wel willen proberen. Hadden het idee dat het wat meer voor jongere mensen was (sexy danseressen ;))
Wij dachten van tevoren dat we wel veel zouden lopen maar dit veel erg tegen, oa door de warmte. De auto was een betere optie, maar het is druk en vanaf parkeergarage is het nog steeds ver lopen en de hotels zijn zo groot van binnen dat je daar ook veel loopt.
De monorail is een optie vanaf bepaalde hotels (Hilton ook), maar ja wij zijn zuinige nederlanders, dus we gaan wel lopen of de auto ergens gratis parkeren :D De monorail is ook vrij kort en doet maar bepaalde hotels aan (voornamelijk aan 1 kant van de strip dacht ik)
hopelijk benje zo al iets wijzer!
GR,
es.
#2 - 16-02-2010, 13:31 uur

Ine

Flamingo is een van onze favorieten. Ruime kamers, grote binnentuin met flamingo's (!), pinguins e.d., diverse zwembaden en centraal mdiden op de strip.
Kan je de auto laten staan en veel hotels e.d. lopend bereiken. (eventueel heen lopen en terug de bus als de afstand tegenvalt.)
Verder Mirage, Treasure Island en Ceasar palace, met vrijwel dezelfde ligging.
#3 - 16-02-2010, 14:55 uur

cyclops8

Wij zaten afgelopen jaar in Planet Hollywood in een hele ruime moderne kamer. Zeker aan te raden!

Pin je niet teveel vast op de monorail. Wij waren aan het eind van de mag behoorlijk vermoeid van het heen en weer lopen over de Strip dat we ook met de Monorail terug gingen naar het hotel.
Om bij de monorail te komen moesten we echter enorme afstanden lopen (dwars door diverse casino's) dat het waarschijnlijk korter was geweest om gewoon over de Strip te lopen. (wij hoeften maar 3 haltes)
#4 - 16-02-2010, 16:56 uur

Chris RTA

Hoi,

Imperial Palace is voor ons HET hotel.
Precies op de juiste plek op de strip en lekker goedkoop.

#5 - 16-02-2010, 17:00 uur

Hans B

In Las Vegas moet je niet gaan slapen  ^-^

De stad leeft 24/7  ^-^
#6 - 16-02-2010, 17:04 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

sandesign

Onze keuze is gevallen op Luxor.
Nog bedankt voor jullie reacties en tips javascript:void(0);
#7 - 16-02-2010, 22:35 uur

Harry

Onze keuze is gevallen op Luxor.

Probeer voor het Luxor een kamer te krijgen in één van de torens en niet in de pyramide, de kamers in de pyramide zijn nog niet gerenoveerd en daar wel heel hard aan toe, in 2008 zouden de kamers al gerenoveerd worden, maar door het geldgebrek bij MGM-Mirage is dit nog niet gedaan, de kamers in de torens zijn wel gerenoveerd, en voldoen weer geheel aan de huidige eisen.
#8 - 17-02-2010, 12:41 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15