Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Goedkoopste ticket naar Eugene (Oregon)?

Discussie gestart

Lili

Hoi,

Ik ben Lili en ik ben nieuw hier maar ik zit met een brandende vraag. En ik hoop dat jullie me daarmee kunnen helpen.
Ik wil komende zomer naar familie in Eugene in Oregon, maar ik weet niet waar ik het beste een ticket kan kopen en wat het goedkoopste is? Ik heb weleens gehoord van een duits reisbureau, maar ik weet daar het fijne ook niet van.
En wat de kortste route is om daar te komen.
Kan iemand me hier meer over vertellen?

Alvast bedankt!!

Groeten Lili
#1 - 06-01-2003, 12:28 uur

Ronald Verhoog

Hallo Lili,
De goedkoopste tickets kun je via Internet boeken. Er is een groot aanbod en zal je wel een tijdje kosten om het allemaal te vergelijken.
Kijk eens op www.vliegtarieven.nl  Verder kun je kijken bij de wat goedkopere reisburo's zoals Aireka http://www.aireka.nl/ Ik zag er net een ticket naar Seattle voor 396 euro retour. Dit scheelt ruim 160 euro met de gangbare catalogusprijzen.
Als je met United vliegt, maak je eerst een tussenstop in Washington of Chicago. In 2001 was ik in Seattle en Eugene (Springfield). Je kunt het makkelijkst de I5 south nemen tot in Eugene. Je doet er twee dagen over (bij normaal rijden). Eugene is een leuk plaatsje. Ik had er mijn hotel.
Kijk eens op mijn reisverslag: http://www.xs4all.nl/~rverhoog og kijk voor meer info bij http://www.verenigdestatenvanamerika.com

Veel succes en plezier!

Ronald
#2 - 06-01-2003, 21:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15