Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

beren en camper (Yosemite)

Discussie gestart

vandammetjes

Hoi

Wij zitten van de zomer in Yosemite Park met onze camper. Nou lezen wij allerlei verhalen over beren die autos openbreken. Wij lezen helemaal nooit iets over beren die campers openbreken. Is er bij iemand bekend of dit weleens gebeurt?
Op internet en op de tv zijn er programmas geweest waarbij ze laten zien hoe die beren eigenlijk leven van eten die ze uit vuilnisbakken en autos etc. halen.
Nou weten wij niet in hoeverre dit overdreven wordt.
Wij zijn wel benieuwd of jullie weten of er weleens problemen met campers zijn geweest.
Groetjes
vandammetjes
#1 - 02-03-2005, 12:18 uur

Mississippi

Nieuw!
Als je op een campsite komt waar beren rondlopen wordt je bij aankomst gewaarschuwd als ze recent beren gezien hebben.

Je krijgt dan een A4-tje met aanwijzingen hoe je de boel moet opruimen en dat je nooit voedsel of koelers buiten moet laten staan.

In principe willen de beren geen contact met mensen. Beren die niet meer bang zijn en naar mensen toe komen, worden (zeker in Yosimite) gevangen en ver weg van de bewoonde wereld losgelaten.

Als je je aan de regels houdt, loop je dus geen gevaar in Yosimite.
#2 - 02-03-2005, 15:25 uur
« Laatst bewerkt op: 05-03-2005, 11:04 uur door Mr Mississippi »

Bakvet

Vorig jaar werd ik op de vakantie in Yosemite twee keer 's nachts wakker van het ongelofelijk hard slaan op de vuilnisbakken. Het was in het weekend en het leek alsof die stomme dronken Amerikaanse tieners weer eens de beest liepen uit te hangen. Waarom moeten ze dat zo nodig altijd in een natuurpark doen?

De volgende ochtend hoorde ik dat het de bewaking was geweest die bezig was om beren van de camping af te jagen.  ;D

#3 - 03-03-2005, 00:00 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15