Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hulp bij route

Discussie gestart

Bianca.H

Hallo allemaal,

In september dit jaar gaan we voor de 4e keer naar Amerika. We willen graag weer terug naar Yellowstone en willen dit in ieder geval combineren met Moab. Nu hebben we hier helaas maar 2 weken de tijd voor. Ik zit dus even te puzzelen met onze route en heb hier wat vragen over. We beginnen en eindigen in Denver. Dit is de route voor nu:

1 Denver - direct door naar Cheyenne
2 Cheyenne - Cody
3 Cody - Yellowstone
4 Yellowstone
5 Yellowstone
6 Yellowstone
7 Yellowstone - Jackson
8 Jackson - Vernal
9 Vernal - Moab
10 Moab
11 Moab - Monument Valley
12 Monument Valley - Grand Junction
13 Grand Junction - Denver
14 Denver
15 Denver - Amsterdam

We hebben nu maar 2 nachten in Moab maar ik lees op het forum dat 3 nachten toch eigenlijk het minimum is. Hebben jullie tips welke dag we eventueel zouden kunnen schrappen om bij Moab toe te voegen? Monument Valley willen we ook heel graag zien maar dit is toch weer een stuk uit de route. Is dit haalbaar of zouden jullie adviseren om dit te schrappen en die extra nacht bij Moab toe te voegen? Alle tips zijn welkom.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groetjes Bianca 
#1 - 18-05-2015, 22:03 uur

Yessica

Als je al vaker in Amerika bent geweest, ga ik ervan uit dat je het virus te pakken hebt en er nog wel vaker zult komen ;-)
Ik zou in dit geval Monument Valley eruit laten omdat het inderdaad erg uit de richting is en er in en om Moab genoeg te doen en zien is. Je hebt je tijd daar hard nodig.
(Bewaar Monument Valley bijvoorbeeld voor een rondje Arizona eventueel gecombineerd met Californie of New Mexico.)
#2 - 18-05-2015, 22:20 uurMarianne

Ik zou ook MV laten vallen. Of de dag Denver.
De tickets liggen vast?

Marianne
#3 - 18-05-2015, 22:51 uur

Bianca.H

Bedankt voor jullie reacties! De tickets liggen inderdaad al vast. De dag Denver schrappen is een optie om te overwegen. Maar we vinden het toch ook wel fijn om de dag voor vertrek nog even rustig aan te kunnen doen. Ik denk dat we dan toch Monument Valley maar moeten bewaren voor een andere reis, hoe jammer ook. Ik heb de route net in Google Maps gezet en het is toch zo'n 500km extra rijden, voor een 2 weekse reis is dat toch veel. We hebben het virus zeker te pakken dus gaan echt wel weer terug ;). Liever nu wat meer tijd in Moab zodat we in ieder geval een hele dag voor Arches en een dag voor Canyonlands hebben.

Groetjes Bianca

#4 - 18-05-2015, 23:28 uur

Wop

Lijkt mij ook een wijze beslissing Bianca!  :afro:
#5 - 19-05-2015, 08:09 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15