Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

is circus circus leuk?

Discussie gestart

leendert en maria

Beste lezers,
We hebben al aardig wat geboekt voor onze reis in juli/augustus. Nu willen we voor 1 nacht iets in Las vegas gaan boeken. Circus Circus kan voor heel weinig geld geboekt worden (rond 30 dollar) voor ons vieren (2 volwassenen + 2 tieners), dat is toch geen geld! Heeft iemand ervaring in dit hotel voor de goedkoopste prijs?
#1 - 03-02-2010, 19:23 uur

hdeweert

Circus Circus is een prima hotel, niet in het centrum van de strip maar er zijn atracties gericht op kinderen en $30 is zeker niet teveel
Harm
#2 - 03-02-2010, 19:33 uur

Tammy

Ik vind het altijd wel grappig om te lezen dat mensen 'slechts' een nacht in Las Vegas verblijven. Volgens mij veeeeeel te kort, maar dat is persoonlijk.
Ik heb drie jaar geleden vier nachten overnacht in Circus Circus, het was onze eerste kennismaking met LV. Het hotel is prima en zeker voor de 30 euro.
Ik vond het jammer dat het weliswaar aan de Strip ligt maar niet bij alle andere grotere, nieuwere hotels. Er het stopt een bus voor deur dus je bent zo in het nieuwere gedeelte en lopen kan ook. Genoeg te zien.
Ik zou er nog een nachtje (of wat) aan vast plakken, vooral voor de prijs van 30 euro. Het is echt een leuke stad en prima hotel. Veel plezier.
#3 - 03-02-2010, 19:44 uur

leendert en maria

En eh... welke kant op liggen de grotere, nieuwere hotels? En welke is daarvan leuk voor een 12 -en 14 jarige?
#4 - 03-02-2010, 20:44 uur

koosv

Onderschat de grootte van CC niet, bijna 4000 kamers, als je daar in wil, neem dan de West tower, want deze is nieuwer en de kamers zijn er groter. Nog grotere en luxueuzere hotels heb je rond Bellagio met zijn fonteinen. Dit is de center - strip. Het is trouwens de vraag of het veel voordeel biedt om in dit gebied te bivakkeren, want de temperaturen zijn in de zomer vaak meer dan 40o C, je kan dan beter de auto in de parkeergarage van bv Bellagio zetten ipv te lopen. Een voordelige keuze is ook wel Imperial Palace als je in het centrum wil zitten, maar hier zijn de kamers wel wat kleiner. zie voor onverbloemd commentaar cheapovegas.com. Als je een goed buffet wil ga dan naar Wynns of Bellagio om twee van de betere te noemen, en ga niet op spitstijden, maar rond 4 uur of beter nog om 3 uur. Nadeel van nu reserveren is wel dat je wat minder flexibel bent, prijzen zullen niet echt stijgen en een tekort aan redelijk geprijsde kamers is er alleen bij congressen, maar die zijn er de laatste jaren wat minder.
#5 - 03-02-2010, 21:47 uur

leendert en maria

Bedankt voor de tips!  :)  Ik neem ze mee ter overweging, het gaat vast lukken! Ideaal zeg zo'n forum.
Maria
#6 - 03-02-2010, 21:55 uur

Marianne

Hier een mooie plattegrond van de Strip. Lijkt klein zo, maar is toch gauw een paar mijl (3 geloof ik??).
De eerste 2 keer dat wij met de kinderen naar LV zijn geweest hebben we in CC overnacht. Ze vonden dat geweldig, en wilden er eigenlijk de 3e keer weer naar toe. We hebben toen echter voor Luxor gekozen. Mooi, maar ook niet echt centraal. De laatste keer hebben we bij Flamingo overnacht (prachtige nieuwe kamer, maar de rest van het hotel is wat verouderd, zie ook ons reisverslag).
CC is duidelijk minder dan de andere, maar de kamers zijn prima hoor. En je zit nauwelijks op je kamer.
Ik zou een volgende keer waarschijnlijk vanwege de ligging (en het zwembad) weer voor Flamingo kiezen, of iets anders, zoals Planet Hollywood (het buffet schijnt daar geweldig te zijn).
Eigenlijk maakt het niet zo veel uit waar je zit, je kunt met de bus of met de auto (je kunt gratis parkeren bij de hotels, maar verkijk je niet op de afstand die je dan nog moet lopen) overal naar toe.

Als je in het hotel niet ver wilt lopen zou je naar een Manor Room bij CC kunnen kijken.

Marianne
#7 - 03-02-2010, 21:56 uur

Marianne

Wat leuk is voor kinderen: rondkijken bij Venetian (de kanalen), CircusCircus (na ruggespraak met de jongste dochter), shoppen (weer de dochter), de show bij Treasure Island, een optreden van MacKing bij Harrah's, de fonteinen bij Bellagio, de M&M Store, etc etc.

Marianne
#8 - 03-02-2010, 22:02 uur

Chris RTA

Hoi,

1 nacht in Vegas is echt veel te weinig. Zo krijg je zeker geen goed beeld van Vegas.
Veel mensen die er maar 1 dag zijn geweest zeggen dat Vegas niet leuk is. Je hebt dan gewoon geen tijd om er eens in te duiken.
Maar goed, er is om Vegas heen ook nog zoveel te zien. Dus snap wel dat er weinig tijd is om er eens in te duiken.

Van de 3 keer in Vegas zijn wij 1 keer in Circus Circus geweest en twee keer in Imperial Palace.
Allemaal lekker goedkoop. Circus Circus vonden wij wat ver weg van "de rest" en "het gezellige" gedeelte om het zo maar even te noemen.

Imperial Palace ligt super centraal en daar hebben wij afgelopen september ook voor 30$ per nacht gezeten. Ik weet niet meer welke kamers nu groter waren CC of IP. Wij slapen er alleen maar en dan hebben wij onze ogen dicht. Ons boeit die kamer niet zo heel en vinden de ligging belangrijker.

Must do's: Shoppen in de twee outlet malls. En evt in Primm iets verderop. Mack King is geweldig. Alle hotels even binnen lopen en de shows buiten bekijken.
#9 - 04-02-2010, 03:09 uur

Hans B

Bij alles wordt in dit topic niet genoemd North Las Vegas, daar waar het allemaal begon in de omgeving van de Fremont Street. De straat is nu overkapt en geeft op elk heel uur een prachtige lichtshow. Zeker de moeite van een bezoek waard, maar dat kost wel een nacht extra.
#10 - 04-02-2010, 10:29 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

Annique & Maarten

Wij hebben tijdens twee vakanties meerdere nachten doorgebracht in dit hotel.
Is ons super bevallen!
Alles op de strip is vanaf hier op loopafstand.
#11 - 04-02-2010, 11:03 uur
De USA blijft geweldig! Er is nog zoveel moois te zien!
In juli 2016 voor de 17e keer naar de USA!

Bas_en_Es

wij hebben geslapen in Hilton, wat ongeveer op dezelfde lijn ligt als Circus circus. Wij dachten veel lopend te doen, maar dat viel erg tegen (vooral door de warmte). Dus daarna maar de auto gepakt en bij andere hotels geparkeerd. Vergis je neit dat je dan soms ook nog ver moet lopen > of verdwaalt haha ;) Wij vonden Planet Hollywood wel een aanrader voor een volgende keer, maar met kinderen weet ik neit zo goed, waren erg veel sexy danseressen hehe
Flamingo ligt ook erg centraal. 1 nacht vind ik ook wat te weinig, 2 is een goede optie.
Suc6!
Gr,
Es.
#12 - 04-02-2010, 12:49 uur

Chris RTA

Wij hebben tijdens twee vakanties meerdere nachten doorgebracht in dit hotel.
Is ons super bevallen!
Alles op de strip is vanaf hier op loopafstand.

Van CC tot aan Mandalay Bay is 5 km lang. Dit loop je nooit op normale loop snelheid en je kan het niet in een rechte lijn lopen.
Je bent een paar uur onder weg om aan het eind te komen.
In mijn ogen is vanaf CC niet alles te lopen.
Er zijn uiteraard wel bussen en taxis en alles is goed met de auto te doen. Je kan overal redelijk goed parkeren.

#13 - 04-02-2010, 12:55 uur

Marianne

Ik vind zelf 1 nacht meer dan genoeg, zeker in juli of augustus. Je loopt/slentert aardig wat af en ik vind dat doodvermoeiend.
En dat gezoek naar de uitgang in die casino's!   :)

Marianne
#14 - 04-02-2010, 13:50 uur

Annelies007

Goed om te horen dat er heel veel enthousiastelingen zijn voor Vegas. Wijn zijn er vorig jaar een nacht geweest en vonden het meeeeeeeeeeeeer dan genoeg! Zijn vanaf Stratosphere-hotel waar we zaten langs Circus Circus gekomen. Met de plek in ieder geval niks mis, wel letterlijk en figuurlijk een circus. Maar goed daarvoor ben je in Vegas en you love it or you hate it.... ;)
#15 - 04-02-2010, 16:39 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15