Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Jeeptour Monument Valley

Discussie gestart

Léonie

Beste allen,

Nog een vraag over een excursie die wij graag willen gaan doen tijdens onze honeymoon in de V.S.

We hebben wel eens gehoord dat je in Monument Valley een prachtige jeeptour onder begeleiding van een 'indiaan' kunt maken.

Heeft iemand hier info over ? (internetsite, kosten etc.)

Groetjes en opnieuw bedankt !
Léonie
#1 - 18-02-2003, 08:33 uur

Jaimy


Hoi Leonie

Kost ongeveer rond de USD 30 per persoon. Duur ongeveer 2,5 uur . Beginnend aan het eind van de dag vanaf 15.00 / 16.00 uur is het mooist vanwege zonsondergang. Heb hem zelf al 2 x gedaan en is ZEKER de moeite waard. De plaats van waar de excursie begint kan je niet missen , het is bij de 'ingang' van Monument Valley ( daar waar je betaald ), tegenover hotel de Gouldings Lodge  bij een soort open parkeerplaats met souvenierwinkel en een aantal boetiekjes noem ik het maar waar je ook kunt paardrijden etc. Zeker doen dus . Mocht je vragen hebben hoor ik het wel. Ik werk al een paar jaar op een reisbureau dat alleen usa en canada verkoopt dus weet wel het een en ander.

Veel plezier

Jaimy
#2 - 24-02-2003, 20:35 uur

hanz

Wij hebben Monument Valley in 2001 bezocht. Ook wij hebben overwogen zo'n jeeptour te maken, maar ter plekke zagen we dat ook veel gewone auto's de route reden. Wij hebben het er ook op gewaagd: gewoon met de huurauto Monument Valley in. Dat bespaart dan toch (in ons geval) 4 x $ 30,- ! En het is ons prima bevallen.

De route is wel hobbelig, en erg stoffig. Maar het rijden was nergens echt moeilijk. Het was heel goed te doen.

Het voordeel van zelf rijden is, dat je zo vaak en zo lang kunt stoppen als je zelf wilt. Ik weet niet hoe het met airco zit, in een jeep? Ik was in elk geval wel blij dat wij gewoon ons dak boven ons hoofd hadden, en airco.

Een voordeel van de jeeptour is, dat je daarmee wel verder het park in kan (maar hoe ver, dat hangt volgens mij ook weer af van de prijs). En in het gedeelte waar wij wél in mochten, keken we ook al onze ogen uit. Het was een van de mooiste ervaringen van onze reis.
#3 - 25-02-2003, 19:23 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15