Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kaarten Universal Studio's

Discussie gestart

neo1

Misschien dat jullie dit wel weten ik ga samen met mijn vriendin op de 17e van sept. naar Amerika de eerste twee dagen verblijven we in het Marriott Airport hotel in Los Angeles.
Nu willen we naar Universal Studios mijn vraag is of het makkelijk is om ter plekke in het hotel kaarten + transport te regelen naar Universal.
Omdat we niet veel tijd hebben in Los Angeles moeten we dit eigenlijk al geregeld hebben een dag nadat we geland zijn.
We hebben geen zin om via het openbaar vervoer te gaan want dat schijnt nogal slecht te zijn in Amerika.
Hopelijk weet iemand het antwoord of wellicht is er iemand die ook in dit hotel gezeten heeft (?)
#1 - 30-08-2005, 21:23 uur

Bakvet

Marriott Hotels zijn altijd heel erg goed. Marriott LAX is een hotel met 1000 kamers. Overdag is er in grote hotels als deze altijd wel een desk open waar je tours kan boeken. Als je na kantooruren aankomt zal deze wel gesloten zijn.

Er liggen hier veel grote hotels dicht bij elkaar en elke ochtend kan je er met een shuttle bus naar Universal Studios vervoerd worden. De bus stopt bij je hotel of bij een aangrenzend hotel.

De rit duurt gemiddeld een uur, want je stopt natuurlijk op een aantal plaatsen. Op deze webpage zie je ongeveer hoe het werkt en wat de kosten zijn:
http://www.alllosangelestours.com/Body.asp?tour=LAX-B0014&page=TourDetails

Wat het met een taxi kost weet ik niet, misschien dat Schorp het weet, het is ongeveer 25 mijl rijden en duurt een half uur als er geen files zijn.

Op www.mta.net zie je dat het met openbaar vervoer twee uur onderweg bent per bus en metro. Een dagkaart kan je bij de buschauffeur kopen. Hij kost $3 (chauffeur heeft/geeft geen wisselgeld).

Als je zelf een auto huurt, reken dan op $13 parkeren per dag bij het hotel en $10 bij de Studios.
#2 - 30-08-2005, 22:30 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15