Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kampeerspullen (gezocht/over te nemen) 19-7-'14 / 8-8-'14 omg. Seattle

Discussie gestart

Cliff & Heleen


Hallo Iedereen,

Ik ga samen met mijn vrouw op 19-7-2014 t/m 8-8-2014 kamperen in de nationale parken in de omgeving van Seattle (tot de omgeving Yellowstone).
Hebben naast de vliegtickets ook al een auto gehuurd.

Wij willen basis kampeer artikelen nieuw gaan kopen bij de Walmart
- Koepeltentje
- haringen
- grondzeil
- Slaapzakken
- kussens + hoes
- handdoeken
- luchtbed of veldbedjes
- gas lamp
- 1pits gas stel
- wok pan
- bordjes / bestek en glazen
- En wat eventueel nog nodig is ?????????

Nu vroegen wij ons af, is er niet iemand in de buurt van Seattle op 19-7-2014 / 20-7-2014 die (helaas) naar huis gaat en al deze spullen (of deels) ook al heeft gekocht en dat wij het misschien voor een koopje kunnen overnemen.

OF

Is er iemand die rond 7-8-2014 / 8-8-2014 gaat beginnen aan zijn kampeer vakantie en onze (nieuwe of tweedehands) spullen wilt overnemen.

Ik hoor het wel en alvast bedankt voor de reactie's#1 - 25-04-2014, 20:10 uur

Marianne

Hallo, welkom op het forum!
Leuk dat jullie een kampervakantie gaan houden! Wij hebben hetzelfde plan; starten in Seattle en daar een kampeeruitrusting kopen. Onze data overlappen elkaar echter.
Naast een tent en matjes zullen wij niet veel aanschaffen. We nemen waarschijnlijk onze eigen slaapzakken, borden en bestek en handdoeken mee en omdat we toch niet heel vaak gaan kamperen zullen we ook niet zelf gaan koken. Qua kosten valt het dan wel mee, ik denk dat we in 2 nachten de kampeeruitrusting al terugverdiend hebben.

Ik ben benieuwd of je reacties krijgt, er zijn niet veel mensen die met een tent gaan kamperen.

Marianne
#2 - 26-04-2014, 10:37 uur

Cliff & Heleen

Hoi Marianne,

Dank je wel voor je reactie. Wij gaan inderdaad van de 20nachten dat we in de USA zijn een nacht of 15 kamperen. Dus een beetje goed bed is wel nodig.
(de andere nachten zal inderdaad in een hotel zijn)

Wij willen niks meenemen kwa kampeer spullen, 1) voor het gewicht, 2) omdat we het anders in Nl moeten kopen of lenen en 3) al via de Walmart site hebben gekeken en de gehele bovenstaande lijst voor nog geen 150-175 dollar kunnen kopen.

We twijfelen inderdaad ook nog wel over het eten, we zullen inderdaad veel in restaurant/diner eten. Maar met een 1pitje kun je toch avonds water koken of een eitje bakken.

Alvast een hele fijn vakantie toegewenst
#3 - 27-04-2014, 20:24 uur

Yessica

Wellicht zou je een gratis advertentie op Craigslist (soort Marktplaats) kunnen zetten...?

#4 - 28-04-2014, 05:54 uurBakvet

Wij willen basis kampeer artikelen nieuw gaan kopen bij de Walmart
- Koepeltentje
- haringen
- handdoeken
- luchtbed of veldbedjes
- gas lamp
- 1pits gas stel
- wok pan
- bordjes / bestek en glazen
- En wat eventueel nog nodig is ?????????
Het lijstje is aardig compleet. Nieuwe handdoeken drogen niet altijd fijn af, je zou ze beter van thuis kunnen meenemen. Een gaslamp is romantischer, maar je kunt ook een LED lamp (van huis mee)nemen. Is minder gedoe. Het goedkope gas dat ze in de VS gebruiken zit in 'propane cylinders' die in Europa bijna niet te koop zijn. Dus geef niet teveel geld uit aan je gas-apparatuur, want je hebt er thuis niets aan.

Houd je van thee/koffie? Als je voor gemak gaat, dan kun je oploskoffie gebruiken. Anders heb je een filter/zakjes nodig. Dan heb je nog een pan nodig om water te verwarmen. Ik zou verder thermos-achtige mokken aanbevelen of anders van die kartonnen bekers met een laagje isolatiemateriaal eromheen. Ik vind het altijd lekker om onderweg - op een mooi scenic viewpoint - even een bak koffie te zetten, zodat je extra lang hebt om van het uitzicht te genieten. Als je thermos mokken van thuis gebruikt, dan geeft dat bij mij een lekker gevoel van "helemaal op een ander continent en toch iets van thuis in handen."

Kampeerplaatsen in de VS hebben vrijwel altijd een grote kampeertafel. Die is soms aan de 'elementen' blootgeteld geweest en kleverig of ruw. Een tafelkleed verdoezelt dat en geeft gelijk ook weer een huiselijk gevoel als je aan het eten bent. Een grote keukenrol met gezellige print erop kan ook als servet dienst doen. Verder koop ik altijd een knijpfles met desinfectiespray (b.v. van het merk Lysol). Zodat je de tafel schoner kunt achterlaten dan toen je aankwam. Die spray wil je misschien ook op andere plekken tijdens je reis gebruiken.

Verder: als je het hebt, vul dan een klein spuitflaconflesje met afwasmiddel en neem dat mee van huis. Walmart en andere supermarkten verkopen alleen maar joekel-verpakkingen.

Dan heb je nog een ice chest nodig van ongeveer $20. En eventueel doorzichtige storage boxen om etenswaar in te vervoeren en tegen kleine knagers te beschermen. Alleen die kosten weer een boel, tegenwoordig ga ik zelf toch maar naar de wijnafdeling en organiseer daar wat kartonnen dozen met van die scheidingswanden ertussen en vervoer daar m'n eetspullen mee.
#5 - 04-05-2014, 16:04 uur

Cliff & Heleen

 Bedankt voor alle tips, Meneer Bakvet
#6 - 09-05-2014, 19:03 uur

Bakvet

Een tijd terug heb ik ook nog een moquito shelter tent gekocht. Was maar 35 dollar. Heel veel plezier van gehad. Hij past bijvoorbeeld met gemak over zo'n grote picknick tafel op de camping, waardoor je geen last hebt van wespen. Zo ook 's avonds, dan heb je minder tot geen last van muggen. Hij sluit vrij slecht af aan de onderkant, je moet eigenlijk een exemplaar van 150 dollar kopen, dat wel goed afsluit. Deze goedkopere tent helpt ook niet tegen die kleine rottige bijt-vliegjes die je in Amerika soms hebt, die vliegen er dwars doorheen.

De tent is minder geschikt als het 's avonds nog warm is, dan gaat het heel snel benauwd aanvoelen binnenin de shelter. Maar als het regent en het niet te hard waait, zit je er lekker droog onder.

Dus samengevat, slechte kwaliteit, nogal zwaar, benauwd als het warm is, maar: handig tegen vliegende en knabbelende beesten, goedkoop, een uitkomst als het regent en er geen harde wind staat die het water door het gaas blaast. Ook een uitkomst als het te koud/winderig is om zomaar in de buitenlucht te zitten. Je kan ook een goeie LED-zaklamp aan de bovenbuis hangen, dat geeft genoeg licht om bij te lezen. Ook heb ik meegamaakt dat beesten (b.v. herten) het ding voor 'een gewone tent' aanzien. Ze kwamen er gewoon op een meter afstand langs lopen, mits je natuurlijk doodstil bleef zitten. Ze zien kennelijk niet dat er iemand in zit. Heel apart.
#7 - 12-05-2014, 21:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15