Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Onze ervaring met autorondreis westen met baby 6 maanden

Discussie gestart

carolinevz

Wij zijn onlangs in Amerika geweest en hebben drie weken rondgereisd met ons zoontje van 6 maanden. Bij deze wilde ik deze ervaring delen omdat ik zelf vooraf ook veel vragen had. Rondreizen ging super goed. In de morgen tijdens het ochtenddutje reden we naar de volgende bestemming, dan een paar uur de auto uit, lekker wandelen, eten, winkelen of iets anders en nog een stukje met de auto (weer een goed slaapmoment). Niet meer dan drie uur op een dag rijden ging prima. Las Vegas met alle lichtjes vonden wij en hij helemaal top en ook de nationale parken met wandelen ging perfect. Vliegen was ook geen probleem. Met een rechtstreekse vlucht vond ik het reizen zelfs comfortabeler dan met zijn twee (we kregen voorang bij de douane en in wachtrijen) en ons zoontje lag lekker in een bedje te slapen tijdens de vlucht of keek zijn ogen uit. Baby-eten is volop aanwezig in diverse smaken in handige plastic meeneemverpakkingen. De amerikaanse pampers zijn niet hetzelfde als de nederlandse, andere maten en niet lekdicht. LUV ofzo iets moet je hebben voor de goede luiers. Wij hebben de kinderwagen en autozitje (kan ook met de auto gehuurd worden)gewoon meegenomen van huis en zelf een bedje (deryan travelcot) zodat er niet elke dag in een ander bedje geslapen hoefde te worden.

We hebben de volgende route gedaan: SF, langs kust naar Cambria, van Cambria naar Las Vegas, Zion NP, Bryce NP, Capitol Reef NP, Monument Valley, Grand Canyon NP, Flagstaff en vlicht via LA naar huis. Alleen het stuk van Capitol Reef NP tot Grand Canyon was door de grote afstanden en gebrek aan restaurantjes of andere stopplaatsen (november was koud, dus buiten picknicken was daar geen optie) geen succes (te lange reisdagen). In totaal drie weken, dus ook meerdere dagen op een lokatie geweest.

Het was weer een geweldige reis en zeker de moeite waard (ook met baby). We hadden thuis wel een week nodig om uit te rusten van jetlag en het reizen met baby, dus niet doen als je wilt relaxen.
#1 - 19-12-2009, 13:09 uur

Bas_en_Es

Leuk om te lezen!
Misschien ooit een idee voor ons  ;)
Groetjes,
Bas en Es.
#2 - 19-12-2009, 23:02 uur

Hans B

De reis, de baby of beide.  ;)
#3 - 20-12-2009, 09:39 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

Bas_en_Es

Ehh beide dan  ;D
#4 - 20-12-2009, 22:17 uur

JoeSee

Mooi verhaal !
Hier is wat info te vinden voor je volgende reis  ;D

http://forum.verenigdestaten.info/index.php/topic,8802.msg88963.html#msg88963
#5 - 21-12-2009, 08:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15