Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

arizona in de winteer

Discussie gestart

annetta

Hallo, wij zouden zo graag in februari eens naar Arizona. Kwamen in mei nog veel overwinteraars tegen dus het zal er wel lekker zijn in de winter. Iemand ervaring en op tips?

Groetjes, Marianne
#1 - 21-05-2010, 17:48 uur

Tet14

Hier is een site voor de gemiddelde temp voor Phoenix http://phoenix.about.com/od/weather/a/averagetemps.htm Veel warmer zal het elders niet worden en er is een gerede kans op sneeuw in bv GC en ander hoger geleden gebieden. Zelfs Sedona was regelmatig wit in februari. Wil je gaan overwinteren of rondtrekken? Misschien vallen de temps je wat tegen maar bedenk dat het overdag warmer kan zijn en 's nachts veel kouder. Ook zijn de prijzen voor de resorts hoog. Het laagseizoen voor Phoenix etc is in de zomer.
Tet
#2 - 21-05-2010, 17:57 uur

Ine

Het kan rond Phoenix in de winter zeker vaak aangenaam zijn, maar  ook soms de nodige koele dagen met soms regen.
Op hogergelegen plaatsen kan sneeuw voorkomen.
Kijk amar naar de weergegevens op www.wunderground.com
Well is het qua prijzen hoogseizoen.
Wil je meer warmte hebben, dan moet je zuidelijker zijn, nl. in Mexico.
#3 - 21-05-2010, 18:57 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15