Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Los Angeles - Las Vegas

Discussie gestart

stesaver

Hoi allen,

in maart heb ik na een werkbezoek in LA, nog 5 dagen tijd om wat vakantie door te brengen. Ik dacht eraan om een wagen te huren en het Joshua Tree National Park te bezoeken, en dan verder te rijden door het Mojave National Preserve naar Las Vegas, om daar dan 1 dagje door te brengen vooraleer terug te rijden naar LA. Ik zie nu op het forum dat het Mojave NP niet zo bijster boeiend lijkt te zijn, zeker niet als je een gewone auto huurt. Heeft er iemand andere suggesties om te doen op 5 dagen tijd, waarbij de ongerepte natuur wel mijn voorkeur geniet (en als tegenpool hiervan wil ik toch ook eens een avond in Las Vegas doorbrengen). Bedankt voor de suggesties!

Steven.
#1 - 21-01-2010, 15:06 uur

Tet14

Welcome op het forum...
Nou Steven, ik weet niet waar je dat gelezen hebt maar ik zou die route heel graag volgen, zeker in maart.
1. Los Angeles-Palm Springs-Joshua Tree NP-Twentynine Palms
2. Twentynine Palms-Amboy-Kelso (Mojave National Preserve)-Las Vegas
3. Las Vegas
4. Las Vegas-Death Valley NP
5. Death Valley NP -Los Angeles
Hoeveel ongerepte natuur wil je hebben?
Mag ik mee, ik zal de koffers dragen-lol
Tet
#2 - 21-01-2010, 15:14 uur

Marianne

Lijkt me perfect, dat voorstel van Tet. In ons 2008-verslag kun je onze route van Las Vegas naar LA via Death valley zien. In 2002 hebben we het stuk van Las Vegas naar Twentynine Palms gedaan. Was geen goede periode voor Joshua Tree, maar in maart lijkt het me prachtig.

Marianne
#3 - 21-01-2010, 15:37 uur

stesaver

Hoi, bedankt voor jullie advies. Daarmee ligt mijn route vast! Ik heb wel reeds Death Valley 'bezocht', maar in augustus! Het was dus meer stoppen, vlug uitstappen voor een foto, en verder rijden in de airco-wagen! Waarschijnlijk zal ik er nu meer kunnen van genieten.

Groeten,

Steven.
#4 - 26-01-2010, 10:56 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15