Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Mojave national preserve of death valley?

Discussie gestart

SandyenJos

We willen vanuit Vegas naar Sequoia rijden, wat is naar jullie mening mooier: Mojave of Death Valley?

Groetjes sandy en jos
#1 - 04-12-2007, 01:51 uur

Bakvet

Mojave National Preserve is niet zo bijzonder om doorheen te rijden, het is nogal vlak en kaal en op toeristisch gebied is er niet zoveel. Tenzij je specifiek naar bepaalde plekken in het Preserve wilt gaan, maar dan moet je er 2-3 dagen voor uittrekken en met een 4 wheel drive op stap gaan.

Death Valley biedt veel meer afwisseling en interessante stops onderweg. Beetje zonde om er alleen maar even doorheen te scheuren, maar wel apart. Is het je wel duidelijk dat je niet rechtstreeks van Death Valley naar Sequoia kan rijden? Er gaat geen weg door de Sierra Nevada, je moet helemaal onderlangs. Ik zou een stop in Death Valley inbouwen.

Interstate 15 op zich is ook een mooie route om te rijden. Schiet lekker op.
#2 - 05-12-2007, 00:25 uur

SandyenJos

Dan wordt het Death Valley, we kunnen daar 2 nachten overnachten, dus lekker de tijd! Tussen Sequoia en DV (we rijden onderlangs)hebben we nog een nacht in Hot Springs, een campground met natuurlijk hete bronnen, helaas lijkt het of niemand nog ervaring met dit plaatsje/ campground heeft..
#3 - 05-12-2007, 15:32 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15