Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

motel omgeving Yosemite/ Groveland + AAA member rate

Discussie gestart

sandesign

Ben al enige dagen opzoek naar een geschikte motel in de omgeving van Yosemite, max. reisafstand ong. 1 uur van Yosemite.
Gisteren kwam ik een motel tegen die de kamerprijzen aanbiedt in verschillende prijsklasse's zoals AAA member rate en AARP member rate.
Wie weet wat dat betekent?
Ik heb een lidmaatschap bij de ANWB zou je die pas dan kunnen tonen zodat je dan gebruik kan maken van die kamerprijs of is het een ander lidmaatschap die je moet hebben.
Wie weet misschien nog geschikte motels met een max. reisafstand van 1 uur naar Yosemite, omgeving Groveland? Of een adres waar je voordelige boekingen kan doen?
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
#1 - 09-02-2010, 11:19 uur

AJS

Bron website ANWB onder tab ledenvoordeel buitenland

Ook in de Verenigde Staten en Canada kunt u op duizenden plaatsen korting krijgen. Het voordeelprogramma "Show your Card!" heet in Noord Amerika "Show Your Card & Save". Het logo verschilt van het logo in Europa maar het is geheel hetzelfde programma.

De kortingen aldaar worden voor u geregeld door onze zusterclubs AAA (American Automobile Association) en CAA (Canadian Automobile Association). U kunt dus op vertoon van uw lidmaatschapskaart korting krijgen. Vermeld altijd Show your Card & Save. Vermeld dat de Nederlandse automobielclub samenwerking heeft met de AAA en ook in het Show your Card & Save programma zit.In het Engels heet dat 'AAA affiliate with full reciprocity'.

Kortingen bij een groot aantal hotelketens en huurauto's kunt u verkrijgen door te boeken via de ANWB. U kunt deze boekingen eenvoudig doen via onze website. Vul in de zoektermenbalk voor autoverhuur Hertz in. Voor het boeken van hotels kunt u Best Western, Golden Tulip of Sheraton, Westin en Le Meredien invullen.

Voor alle kortingen in de VS en Canada kunt u naar de website gaan van de AAA en de CAA. Via de kortingszoeker op locatie kunt u eenvoudig uw voordeel vinden.
#2 - 09-02-2010, 15:39 uur

Ine

Geen idee waar groveland ligt, maar een prima hotel niet te ver van Yosemite isde Cedar Lodge in  El Portal.
AARP is een organisatie van 65 plussers waar je lid van moet zijn.
AAA is de amerikaanse ANWB. Het komt niet vaak voor maar men kan bij inchecken om je lidmaatscahpskaart vragen.
Primas zijn de toerguide (reisboeken) per staat die je gratis bij een AAA kantoor in de USA kunt ophalen.
#3 - 09-02-2010, 16:04 uur

koosv

Citaat
AARP is een organisatie van 65 plussers waar je lid van moet zijn.
Correctie: voor 50 plussers. Zo word je steeds sneller oud.
Als we het (off topic) toch over dit soort kortingen hebben:
Bij motel 6 kan je als 60 plusser 10% korting krijgen als je het vermeldt bij  reservering. Ook bij eettenten als Golden Corral en Home Town Buffet bestaan dit soort discounts.
#4 - 09-02-2010, 16:24 uur

Marianne

Primas zijn de toerguide (reisboeken) per staat die je gratis bij een AAA kantoor in de USA kunt ophalen.

.. en de kaarten, plattegronden etc!

Marianne
#5 - 09-02-2010, 16:35 uur

Mrjn

Wij zijn er afgelopen vakantie achtergekomen dat de AAA-rate van hotels niet altijd de goedkoopste is. We waren in een vrijwel lege Best Western en toen ik vroeg naar de AAA-rate bleek die 85 dollar te zijn, terwijl de laagste rate die ze ons konden aanbieden (vermoedelijk couponrate, maar we deden het zonder coupon) was 71. Dus vraag naar de laagste rate als je op de bonnefooi gaat.
#6 - 09-02-2010, 17:01 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15