Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

geluk gehad te San Diego

Discussie gestart

BasM.A

We hebben afgelopen 2 dagen San Diego bezocht leuke stad Sea world en een prachtige boulevart met oude schepen o.a een vliegdekschip met straaljagers en helicopters op het vliegdek schitterend gewoon.
Echter op de parkeerplaats bij the townhall was ik nog wat foto's aan het maken van vliegtuigen die heel laag over kwamen toen ik vanop afstand aangesproken werdt door twee mannen die naar de tijd vroegen ik riep de tijd naar hun ze konden mij niet goed horen zeiden ze en kwamen dichter bij ik riep nog een keer maar ze konden mij nog niet horen de ene was doof zij hij echter toen hij bij me stond kon hij me heel goed verstaan ze zagen er onguur uit stonken mijn vrouw riep vanuit de auto wegwezen daar en toen werdt ik pas wakker en realiseerde ik me in wat voor een gevaarlijke situatie ik mij bevond.
Ik rende terug naar de auto mijn zoon zag nog dat ze link waren de dove stond met zijn middelvinger omhoog mijn gevoel zij me dat ik heel veel mazzel had gehad
NU EEN ADVIES VAN MIJ OGEN OPEN HOUDEN HIER!!!!!!!!
Verder is het heel gaaf ik vlieg echter volgende keer rechtstreeks dit was een lange vlucht tussen stop te philadelphia dan door naar San Francisco
Greetz vanuit Annaheim Californie ;)
#1 - 20-07-2009, 17:12 uur

JoeSee

Die middelvinger begrijp ik wel. Ze wilden gewoon weten hoe laat het was en jij rent snel weg  :D
#2 - 20-07-2009, 18:46 uur

Bakvet

Dat is het nadeel van California. In de meeste andere staten had je ze gewoon neer kunnen schieten, maar in CA mag dat weer niet.
#3 - 20-07-2009, 20:12 uur

Jez

Wel balen, dat ze toch nog je leestekens hebben weten te jatten............ ;)
#4 - 20-07-2009, 20:27 uur
« Laatst bewerkt op: 20-07-2009, 20:29 uur door Jez »
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

JDenalane

Sorry dat ik het zeg, maar ik vind het een beetje een overtrokken reactie. Ik kan uit je verhaal niet echt afleiden dat ze je iets aan zouden willen doen.
De reden dat er één een middelvinger op stak zou ook kunnen zijn omdat je angstig wegrent van ze. Dat is een beetje dezelfde reactie als ouwe blanke dametjes die hun tasjes vastklampen zodra er een allochtoon bij de bushalte komt staan.

Ben in LA ook enorm goed geholpen door een dakloze die me aanboodt de weg te wijzen. Goed gesprek met die man gehad en het was zo laat op de avond die paar centen die ik hem heb gegeven wel waard. De beste man was een kop groter en had me ook naar skid row kunnen leiden, maar misschien heeft het feit dat ik niet bang voor hem was, geinteresseerd overkwam en respect toonde me daar ook wel voor behoedt.
#5 - 22-07-2009, 01:00 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15