Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Overnachting tussen San Diego en Las Vegas.. Tips??

Discussie gestart

houtsmaaa

Hoi,

W e willen graag overnachten tussen SD en LV, nu zijn er een hoop plekken waar dit kan maar wat is een beetje leuk? Als het een oud stadje is nabij de route 66 is het ook prima, als het maar wat heeft.. Is het qua tijd mogelijk om op die dag door het Joshua tree park te rijden? Misschien iemand met een paar tips?

Alvast bedankt...

Johannes.
#1 - 09-03-2010, 21:12 uur

Ine

Je kunt de afstand San Diego-Las vegas makkelijk in een paar uur doen, zonder overnachting.
Omdat je aangeeft eventueel Joshua Tree NP te willen doen, kan je overwegen bijv. in Palm Desert of Palm Springs te overnachten. In beide plaatsen legio betaalbare hotels, want de zomer is daar laagseizoen. Het is een omweg, want nogmaals het is makkelijk te doen in 4-5 uur.
#2 - 09-03-2010, 22:35 uur

Marianne

Het is wel handig om je route te vermelden, heb je die al ergens gepost?  Ik weet niet of je ergens anders op de route al door Death Valley komt, anders is dat een mogelijkheid.
Wij zijn in 2002 van Las vegas naar San Diego gegaan met een overnachting in Palm Springs. We hebben toen de route via Kelso en Amboy genomen en Joshua tree bezocht. Maar zoals Ine al zegt; het kan ook in 1 dag, misschien kun je die dag ergens anders veel beter gebruiken.

Marianne
#3 - 09-03-2010, 22:50 uur

Tet14

Als je hier 2 dagen voor wil uittrekken zou je via Julian en Anza Borrego naar Palm Springs kunnen rijden en dan in Palm Springs overnachten of verder rijden naar Twentynine Palms voor Joshua Tree NP. Dan de volgende dag naar Las Vegas zoals Marianne beschijft. Als je meer tijd aan Joshua Tree NP wil besteden zou ik de kortste weg nemen, dus direkt van SD over de interstates naar ca62 en dan naar Joshua Tree NP. Wil je echt een stuk van R66 rijden ga dan naar Barstow en neem National Trails hw vanaf Daggett naar Amboy en via Mojave National Preserve naar Las Vegas. Tussen Barstow en Amboy vind je alleen een motel in Ludlow en tussen Amboy en Las Vegas is verder geen accomodatie.  Je kan echter wel iets van de route afwijken en in Nipton overnachten. Als je iets speciaals zoekt: http://www.nipton.com/hotel.html  Een supermarkt zal je nier niet vinden....
Tet
#4 - 10-03-2010, 10:36 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15