Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Overnachting Yosemite

Discussie gestart

sonny_z

Hallo forummers,

Voor onze rondreis door het westen hebben we 3 nachten gepland in Yosemite. Te veel of juist aantal dagen ?
We willen deze dagen reserveren voor Yosemite, maar niet de hoofdprijs betalen. Dus buiten het park is wellicht een alternatief.
Omdat we 3 nachten plannen moet er op die plek ('s avonds) wel wat leven in de brouwerij zijn.

Wie heeft de gouden tip ?????????????

Alvast bedankt !

Rob Zonneveld
#1 - 14-11-2008, 22:59 uur

Marianne

Zeker niet te veel! Je kunt er gemakkelijk een week doorbrengen, maar ja, er zijn nog meer dingen, dus 3 nachten is een mooi begin.

Overnachten in het park is niet goedkoop maar bedenk wel dat je er veel tijd (en benzine) uitspaart door in het park te overnachten. Het geeft je ook de gelegenheid om een avondprogramma bij te wonen. Voor vertier 's avonds moet je in de steden zijn, ik denk niet dat er buiten het park veel te beleven is.

Kijk eens op www.yosemitepark.com voor de mogelijkheden. Er zal veel volgeboekt zijn, maar vaak komt er tegen de zomer wel weer wat vrij omdat er altijd annuleringen zijn. Curry village is de meest betaalbare optie, zeker de tenten (met gewone bedden). Housekeeping Camp is erg leuk, maar nog wat primitiever.
Wij zijn tijdens al onze reizen in Yosemite geweest en hebben op verschillende plaatsen in het park overnacht, zie onze reisverslagen.

Marianne

#2 - 14-11-2008, 23:08 uur

Lelie

3 Nachten lijkt me perfect. Ik ben er  keer 2 nachten geweest, maar ik heb een heleboel nog niet kunnen zien.
Ik heb een keer geslapen in een canvas tent in Curry Village en in een cabin, wat iets luxer is.
In die tent hebben we het heel koud gehad. Vraag evt. extra dekens.
Ideaal vind ik. Ook gezellig. Ze hebben daar ook een lekker ontbijt- en dinerbuffet.
#3 - 15-11-2008, 11:08 uur
cheerr 15 mei een week naar New York cheerr

Dreke

Wij hebben eind september 2 nachten gelogeerd in de cabins in Camp Curry. Een aanrader. Niet op het vlak van comfort, maar de ligging is ideaal. Als je dat vergelijkt met de hotels buiten het park...
#4 - 18-11-2008, 12:22 uur

Pete.Z

Overnachten in het park is relatief goedkoper dan er buiten volgens mij.
Ga je net er buiten betaal je net zo veel,ga je wat verder weg ben je in die drie dagen uren kwijt aan heen en weer rijden.
Ik zou zelf vor de Yosemite Lodge kiezen.
#5 - 18-11-2008, 13:31 uur

Saskia246

Wij hebben vorig jaar eind april 2 nachten overnacht in een 'heated' tent in Camp Curry (Curry Village). Echt een aanrader!!
Was nog wel wat koud, maar daar hadden we het kacheltje voor. En spannend want ik lag mezelf heel de nacht gek te maken dat ik beren hoorde lopen... haha  ;)

Voor de rest zijn er natuurlijk gewoon campingfaciliteiten, douches en toiletgebouwen enzo. Op Camp Curry heb je ook een restaurant, winkeltje en een afhaal-restaurant.

's ochtends spring je meteen in de gratis pendelbussen en ben je binnen no-time op de plek in Yosemite waar je verder wil gaan wandelen/bekijken. Ik vond het een super mooi park!

Ik zou echt in het park verblijven en niet daar buiten.
#6 - 19-11-2008, 10:49 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15