Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Rondreizen Washington en Oregon

Discussie gestart

Aussie

as zaterdag vertrekken we, ik, mijn vriend en mijn dochter van 7,naar Seattle, om vanuit daar rond te gaan reizen.
Het hoofddoel is de orca's te gaan bekijken bij de San Juan Eilanden, later afzakken naar de Oregon kust, en hopelijk ook de grijze walvissen te zien.
ik ben heel benieuwd wat we allemaal gaan meemaken daar.
Iemand nog tips, wat betreft mobieltje van hier meenemen, en eventueel een pre paidkaartje daar kopen?
Of andere zaken waar we op moeten letten?

Groetjes,
Ancilla
#1 - 15-07-2009, 22:03 uur

yvonn

hai,

als je een mobieltje meeneemt moet het er een zijn geschikt voor de amerikaanse bandlengte. ik weet niet of jullie op de San Juan Eilanden zelf verblijven, maar zelf vonden wij een leuk verblijfplaatsje Annacortes, vanwaar wij de orka tocht hebben gemaakt, en de boten worden gewaarschuwd waar de haaien zich bevinden, dus raak!  Leuk is het meest noorwestelijke puntje van de "lower states"  op die kaap zwom er toen wij er waren walvissen voorbij, maar geluk moet je hebben.
Vancouver Eiland is niet ver weg, en kijk niet verbaasd als op de ferry's in Washington alleen een touwtje hangt om niet het water/zee in te rijden.

veel plezier
#2 - 19-07-2009, 17:01 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15